четвер, 1 жовтня 2020 р.

Подєльнік Пітака Плахотний заарештований за дачу хабаря! СБУ працює! (ФОТО)

Розбещений безкарністю за свої злочини Іудушка Плахотний, 2-ий номер у списку партії "За майбутнє!" у Подільську раду був затриманий співробітниками СБУ, коли він намагався дати хабар члену територіальної виборчої комісії.

Хабар Плахотний намагався всучити за нове голосування проти реєстрації партії "Сила і Честь" на комісії Подільського ТВК!

Розмір хабаря складає 25 тисяч гривень.

Плахотний відомий у місті фальсифікатор виборів, і от, нарешті, він був упійманий на гарячому. СБУ відпрацювала класно!






Олександр Плахотний останнім часом відзначився тим, що перебігши із своєю подельніцею Наталією Войцеховською у команду Руслана Пітака, він шляхом шантажу, погроз і підкупу схиляв відомих людей міста, а також своїх підлеглих до підтримки кандидата Руслана Пітака від партії "За майбутнє!" Також, як ми бачимо він намагався корупційним кримінальним чином впливати на членів територіальної виборчої комісії.

У робочий час, замість того аби працювати на комунальну сферу міста, чиновник Плахотний займався незаконною агітацією за кандидата Руслана Пітака і увесь свій робочий час проводив у штабі партії "За майбутнє!". 

Коли його за подібну поведінку намагалися притягнути до відповіідальності, Кнур Плахотний купив собі медичну довідку про хворобу, чим скоїв ще один злочин. Ця справа має бути ретельно розслідувана!

Ми, редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, вважаємо, що Кнур Плахотний має бути звільнений з роботи в держустанові і прибраний із списків партії, що називає себе "За майбутнє!" Бо нафіга Україні таке майбутнє із хабарниками, корупціонерами та фальсифікаторами?

Також треба розібратися із поведінкою членів ТВК, бо невідомо скільком ще членам Кнур Плахотний намагався, або дав хабар? Оскільки заяв у правоохоронні органи не надходило, то явно хабарні дії Плахотного були вдалими. Ця комісія приймає упереджені неправомірні дії, які потім відміняє суд, і абсолютно не хоче займатися правопорушеннями кандидатів на які їй вказують мешканці Подільська та інші кандидати.

У наступних публікаціях ми розповімо нашим читачам про палац, який збудував собі Плахотний у престижному районі Подільська на скромну зарплату чиновника.

Зараз Плахотний перебуває у кайданках у СІЗО! Чекає суду за ч.3 статті 369 Кримінального кодексу України. Розглядається, як вірогідна, версія, що це саме Руслан Пітак підставив Олександра Плахотного, вважаючи його за відпрацьований матеріал. Плахотний розгорнув занадто бурхливу діяльність і став тягарем для Руслана Івановича. Мета цієї підстави дуже проста: через Плахотного авантюрист Пітак намагається дискредитувати іншого кандидата, діючого мера Анатолія Іванова, брешучи про якусь помсту і натякаючи, що Плахотний - чиновник. Пітак вже відмовився від Плахотного і намагається звалити цю свинячу тушу на чужі плечі. Так що Плахотний став жертвою підступності Пітака, жертовним бараном.

Насправді, це була блискуча операція хлопців з СБУ! З корупцією вони вміють боротися.

П.С. Хоча, звичайно, помста за зраду завжди має бути, як і відповідальність перед законом за злочини! Волоцюзі по заслузі!


3 коментарі:

  1. Наркомана Майталу когда задержат. Ему платит Агеева за технического кандидата против Иванова. А с людей он берет по 200 гривен за свои сюжеты. За квартиру не платит, налоги не платит, штрафы полиции не платит.

    ВідповістиВидалити
  2. Когда же наши законы начнут работать? — так хочется, чтоб все было справедливо и по-совести. И мы избавились от подобных людишек. А честным людям нужно быть смелее. Отрадно, что СБУ работает — спасибо! Верим в лучшее!

    ВідповістиВидалити