неділю, 11 жовтня 2020 р.

Чому Пітак і Дерев'янко хочуть зняти голову ТВК? (ФОТО)

 Поки Пітак, Маланюк і Янчевський щовечора до одурі бухають у Ліпецькому на хаті Маланюка (Албанського туди не запрошують, рилом не вийшов у Калашний ряд!) їхні холуї у ТВК (Дерв'янко і Чорногуз) остаточно перейшли межу закону і погрязли в криміналі.

На незаконно проведеному засіданні Подільської ТВК за ініціативою заступника голови комісії Марьяни Дерев'янко-Пітушкан та секретаря Гєни Чорногуза проголосували питання подання у ЦВК вимоги зняти з посади голову Подільської ТВК Ольгу Добрянську.

Здавалося б, виборча комісія повністю пітаковсько-гончаренківська, нагнута в позу "зю" грошовими скрепами. Вони можуть прийняти будь-яке рішення, для чого їм знімати голову, Ольгу Михайлівну Добрянську, представницю БЮТу?

Вона не може їм завадити проголосувати будь-яке рішення своєю підлою більшістю, більш того вона навіть своєю присутністю на посаді легітимізує це збіговисько.

Чого ж це вони із затятістю шакалья, організовуючи незаконні збори, у незаконний спосіб намагаються скинути Добрянську із посади?

А справа у тому, що зараз на рахунок ТВК поступили гроші від ЦВК, які Пітак, Дерев'янко і Чорногуз прагнуть розікрасти, роздерибанити.

А це не одна сотня тисяч гривень, які ці ворюги Дерев'янко, Чорногуз та їхній шеф Пітак хочуть списати у свою кишеню на бензині, канцелярських товарах та інших витратах.

І саме у цьому їм заважає Добрянська. Яка, як голова коммісії, має контролювати та розподіляти кошти.

Молдованка Дерев'янко-Пітушкан, болгарин Пітак і кацап Чорногуз хочуть розікрасти виборчий бюджет, а якась Добрянська їм заважає?

Звичайно, їм треба прибрати незалежну Добрянську і втрьох (Пітак, Дерев'янко і Чорногуз) розікрасти гроші! (Звертаємо вчергове на це увагу правоохоронців!)

Тобто, Пітак хоче профінансувати свою виборчу компанію на вкрадені конкретно у нас гроші!


А Чорногуз з Дерев'янкою заробити на вставні щелепі, віагру та шампусік з снікерсом.

Роблять вони таку схему не вперше.

Нагадаємо, що проти Марьяни Дерев'янко-Пітушкан в 2017 році була відкрита кримінальна справа за фальсифікацію виборів та розкрадання державних коштів із виборчого фонду, і ось вона знову у комісії, знову при посаді і знову нагло і безкарно скоює злочини. Бо знову працює на кримінальника Пітака!

Останній її фінт був за межами добра і зла. Ця особа внаглу заліпила скотчем відеокамери у  кімнаті де працює ТВК, аби мати змогу скоювати злочини без фіксації. Уявляєте скільки прав порепана із Соболівки собі набрала. В усій країні працівники комісій працюють під камерами, а Пітушкан їх вимкнула своєю волею! Плювати на закон, плювати на правоохоронців.



Коли її спитали: навіщо вона це зробила, вона відповіла: я тут сплю, не хочу щоби мене такою бачили. По-перше, з якого хєра ти там спиш, ТВК - не готель, по-друге, не лести собі, кого твої відвислі телеса цікавлять? Чіччоліна, йопт.

Подільчани, банда Пітака-Паращенко обкрадає вас ще на стадії передвиборчої компанії. Вони прагнуть прийти до влади і обікрасти вас остаточно, пустити по миру.

У цьому їм допомагають місцеві манкурти-холуї Дерев'янко-Пітушкан, Чорногуз, Янчевський, Албанський, Віталік Балтян.

Женіть їх сцяними тряпками!

Шануйте себе, бо ми - Україна. А вони тимчасова плісінь!

З гангреною неможливо домовлятися! Її треба відрізати, аби врятувати живе.

Зараз вони усі згуртувалися, навколо жопи Пітака, як щури навкого здохлого шакала, а ми маємо згуртуватися аби дати на виборах відсіч цій нечисті!

9 коментарів:

  1. Ха ха! Мы будем есть брынзю это круто! Нахуй болгарского бандита! Пусть уёбывает в свой Арциз! И ест там свою брынзю! )))

    ВідповістиВидалити
  2. Ещё бандючок Валера Стрецкул их поддерживает! Отстой!

    ВідповістиВидалити
  3. Янчевский продажная шкура! Всех котовчан предал!

    ВідповістиВидалити
  4. Хлопці із СБУ — прийдіть, допоможіть — попрацюйте — для вашої діяльності таке велике поле! Ми всі заслуговуєм на достойнє життя — скільки можна так знущатися з людей?

    ВідповістиВидалити
  5. Так боролись, щоб ввімкнули камери — а одна людина все звела на нівець. В неї що, дома нема — чому вона спить на роботі? — на роботі працювати треба!

    ВідповістиВидалити
  6. чорногус брехун вищої кваліфікації і дуже продажна шкура

    ВідповістиВидалити
  7. нехай пятак розповість з ким здоровалися його діди за руку з гітлером чи з антонеску під час війни цих продажних шкур при радянської влади не брали навіть в армію бо неблагонадійні хочеться запитати чи багато болгар захищають Україну в сьогоднішній війні на донбасі

    ВідповістиВидалити