четвер, 29 жовтня 2020 р.

Фальшиві гроші з Кодими можуть заполонити Подільськ!

Фальшиві 500 купюри, якими кандидат на посаду голови Кодимської ОТГ розраховувався за куплені голоси із виборцями, можуть хлинути у Подільськ.

Як відомо, дуже багато кодимчан у базарні дні приїзджають на ринок Подільська торгувати своїм товаром (переважно зеленню та продуктами садівництва) а потім ідуть скуплятися у АТБ.

Фальшиві купюри, які зроблені у Придністров'ї, дуже високої якості. Лупашко поставив гарне обладнання на фабрику фальшивок. За рахунок цих фальшивих грошей йому й вдалося купити перемогу у Кодимській ОТГ. Кодимчани ж лишилися із фальшивками на руках.

Так ось навряд чи продавці АТБ зможуть у ручному режимі вирізнити фальшивки. А це означає, що вони підуть у наші кишені, подільчани. І коли підніметься компанія по їх розвінчанню, багато хто недорахується крупних сум.

Тож правоохоронці мають відпрацювати цю ситуацію, аби запобігти наводнення Подільська фальшивими купюрами, а бізнесмени поки що не укладати угоди з кодимськими і не брати у кодимських готівку.

Кажуть, що в цій історії задіяний і наш земляк, друг і однопартієць Сергія Лупашка, Вова Осіпов. Ця інформація зараз перевіряється.

Довідка. Під час Другої світової війни німецькі фашисти розкидали фальшиві купюри фунтів стерлінгів на Англією. Метою цієї диверсії було підірвати англійську економіку і здобути перевагу у війні.

П.С. Ці фальшиві 500 купюри дуже високої якості і вирізняються тільки за допомогою спеціального пристрою, який використовує ультрафіолет

1 коментар:

  1. А що, фальшивомонетників вже не сажають? чи якщо він мер або депутат - то можна!?

    ВідповістиВидалити