неділю, 25 жовтня 2020 р.

Підлість і фальсифікації Європейської Солідарності на виборах в Подільську перейшли усі межі!

Кандидат в депутати Подільської міськради від партії Європейська Солідарність Віталій Балтян привіз на виборчу дільницю 20 осіб, які виявилися прописаними в його квартирі, і вимагає, аби їм дали проголосувати на виборах до Подільської громади! Виборчі гастарбайтери виявилися мешканцями сусіднього міста Балти! 

Мабуть, шефу Балтяна Олегу Янчевському цих виборчих гастарбайтерів підігнав його друг мер Балти Сергій Мазур, відомий фальсифікатор і торговець "мертвими душами".

Цікаво, як в одній квартирі з цими 20 балтянами уживається молода дружина Віталія Балтяна і його маленька дитина? Черга в туалет не лякає? Усі ботінки в прихожій поміщаються?

                                                                               Віталій Балтян

Сам лідер осередку партії ЄС у Подільську і кандидат у мери Подільська Олег Янчевський привіз на автобусі 70 селян з району і теж вимагає, аби їм дали змогу проголосувати на виборах міського голови! Янчевський крутить карусель, як Янукович! Усе по лєкалам колишнього регіонала і їхнього шефа Олексія Гончаренка!

  
                              Олег Янчевський                 

Пси із ЄС, як завжди!, намагаються виграти вибори шляхом фальсифікацій і злочинів!

Олег Янчевський і Віталій Балтян заповітам шулера Льошика Гончаренко вірні!

П.С. Ми закликаємо втрутитися поліцію Подільська і з'ясувати у приїзджих чи, дійсно, вони усі мешкають у квартирі Віталія Балтяна? Хай роскажуть, де ця квартира знаходиться, розташування кімнат і на якій стелі вони сплять?!

2 коментарі: