четвер, 8 жовтня 2020 р.

Сумнівна вища освіта одного з кандидатів на посаду голови Подільської ОТГ!

У своїй політичній декларації в 2015 році, коли Олег Албанський пер у владу від БПП, він вказав що має середню спеціальну освіту (Рівненський радгосп-технікум)

У 2020 році, коли він висувається на посаду голови Подільської громади, він вказав у біографії, що має вищу освіту!


Тобто, у цей проміжок з 2015 по 2020 рік, у віці 43-48 років, Олег Албанський таки на щось вивчився і отримав таки вищу освіту? Ситуація сумнівна.

Адже в 2015 році Албанський не планував йти на мера, а у 2020 вирішив піти. І, звичайно, він розуміє, що бути на такій посаді без вищої освіти неможливо і смішно. Та й вибір людей буде відповідний, якщо вони знають, що їм пропонують неосвіченого неука.

Тому нехай Олег Албанський, який любить пред'являти довідки заднім числом, пред'явить комісії та громаді (викладе в інтернеті хоча б!) диплом про вищу освіту!

А то виходить фальсифікація виборчих документів, обман виборчої комісії, підробка документів і шахрайство!

Те, що Олег Албанський шахрай, фальсифікатор і вор ми завжди писали на сторінках нашого видання, але дурити державу, дурити народ у його святому праві вибору фальсифікуючи свою біографію і приписуючи собі неіснуючі заслуги - то вже занадто! Крім того, це ще й кримінальна відповідальність. Не можна подавати неправдиві дані у ТВК.

Якщо Олег Албанський, висолопивши язика, за ці 5 років, дійсно, догриз граніт науки і отримав вищу освіту і диплом, що цей факт підтверджує, ми усі будемо за нього страшенно раді!

Ібо, учєньє - свєт, а нєучєньє - тьма!

Давай, Олежка, пред'являй!

6 коментарів:

  1. Албанский обманщик. Он всю жизнь всех обнанывал. С того и живёт.

    ВідповістиВидалити
  2. Это Албанский заплатил за наркомана Майталу, чтобы того зарегестрировали кандидатом в мэры? А налоги Майтала почему не платит? Жену побил не отвечает, за отопление и квартплату не платит и в суд на него не подают.
    Албанский хочет чтобы в городе были одни уроды типа Майталы.

    ВідповістиВидалити
  3. Щоб зрозуміти хто де вчився достатньо зайти на абітпошук і там є всі роки, стаціонар, заочники. Або навіть системи Конкурс буде достатньо.

    ВідповістиВидалити
  4. Система конкурс або абітпошук))

    ВідповістиВидалити
  5. Так, хай пред'явить диплом — навіщо нам мер-брехун

    ВідповістиВидалити
  6. Сука Албанский. Брехун.

    ВідповістиВидалити