понеділок, 5 жовтня 2020 р.

Руслан Пітак вже визначив подільчан своїми рабами!

25 вересня Руслан Пітак у розпал передвиборчої  компанії бухав на святі в одеському ресторані "Ренессанс". (Ми вже писали, що Руслан Пітак - сильно пьюща людина! Для нього завжди краще забухати, аніж спілкуватися з виборцями! Тому він і хамить людям повсякчас, бо постійно з похмелюги! )

Так ось, прийнявши понад норму, Руслан Іванович вийшов на центр зали, привернув на себе увагу голосним зойком і оголосив, що скоро він стане мером міста Подільськ!

Отримавши порцію оплесків, Руслан Іванович широким жестом запросив усіх присутніх до себе в гості в Подільськ, коли він стане через місяць мером! Він публічно заявив, що усі подільчани стануть його рабами і будуть прислужувати його гостям на банкеті! А друга половина рабів будуть працювати за їжу на плантаціях його друга.


У своєму п'яному спічі Руслан Пітак продовжував розповідати про тупих подільчан, яких він із Сєргєєм (ймовірно Паращенком) купить за копійки, бо вони продажні раби!

"Приезджайте в мое царство!" - запрошував п'яний уявний цар Пітак усіх присутніх.

Отакий агітаційний передвиборчий виступ провів кандидат Руслан Пітак у одеському "Банкетному домі Ренессанс"

П.С. Також Пітак бурмотів, що після виборів зробить якогось жабосвиню метродотелем у своєму улюбленому ресторані і примусить носити його зелену ліврею із золотими позументами. "Це краще, аніж тюремну робу" - бурмотів п'яний Руслік

http://kotpartizanen.blogspot.com/2020/09/blog-post_22.html

2 коментарі:

  1. Дуже цікава світська сторінка життя кандидата в мери:)

    ВідповістиВидалити
  2. І не раби ми. І мер-рабовласник нам не потрібен

    ВідповістиВидалити