суботу, 24 жовтня 2020 р.

Питак дрожит и пусть его дрожит! "За майбутнє!" виявилися шахраями! (ВІДЕО)

Котовські Партизани проїхалися вечірнім суботнім містом. Напередодні виборів усі штаби запекло працюють. Йде звичайна передвиборча метушня. Темно і пахне трупами лише у штабі партії "За майбутнє!"

Розповідаємо чому:

"Підводячи рису під стрімами. Після моїх відвідин офісу партії "За майбутнє!", я поїхав до їхнього неформального штабу, офісу фірми, яка належить на 50% голові Одеської облради Сергію Паращенко і на 50% голові Одеського осередку партії ЄС Михайлу Шмушковичу. Це будівля заводоуправління колишнього Цукрового заводу. Побачив, як до офісу прибувають замайбутівці кандидати, зокрема, Наталія Войцеховська (№3 у списку) Потрапити усередину не намагався, бо це приватне підприємство, а не держустанова. Але двіж якийсь беспокійний там відбувався. На жаль, стрім провести невдалося, потужний вайфай вибивав мій інтернет зв'язок. Відзнятий матеріал опублікую пізніше. Чекаємо офіційних повідомлень від СБУ та ДБР! (За моєю інформацією саме ці хлопці сьогодні там працювали) Наснаги усім у боротьбі з корупцією, хабарниками та фальсифікаторами виборів! І, шановні земляки, пам'ятайте: усі злочини на виборах і під час виборчої кампанії будуть невідворотньо покарані! Розплата невідворотня! Що довела сьогоднішня історія у нашому місті! Шануйтесь!"

https://www.facebook.com/sasha.yangol

Від КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ: Також розвінчала панів-жульманів Пітака і Янчевського Олена Валеріївна Музичук. З цифрами на руках вона довела усю їхню підлу воровату сутність. Це просто шокова інформація! Спочатку Олена Музичук розповідає про Янчевського, потім про Пітака. Дивимося:

От жеж Паращенко і Шмушкович 3 роки не платять аренду за Цукровий завод! Їхній холуй Пітак у цьому їх підтримує. Тому благоустрій міста йде не повним ходом.

Янчевський, із Європейської Солідарності, взагалі, 5 років займався тільки саботажем роботи міської влади! Йому чим гірше місцевим мешканцям - тим Янчевський ближче до влади!

Від КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ: У штабі "За майбутнє!" знайшли велику суму неврахованих грошей. Пітачня від грошей відмовилась. Обшуки в квартирі Плахотного теж дали позитивні результати. Але про ці результати ми з читачами поділимося згодом. Громада буде шокована.

Ми хочемо подякувати хлопцям із Служби Безпеки України за їхній професіоналізм і громадянську сміливість!

Подільчани, зробіть правильний, виважений вибір! Бо він визначить вашу долю і долю ваших дітей!

3 коментарі:

  1. Питак арцизкий мудак! И все кто сним мудаки!

    ВідповістиВидалити
  2. Янчевский и Питак это ж твари!

    ВідповістиВидалити
  3. СБУ працює, брудні справи висвітлюються - ми на шляху до правової держави. Вже не такі, як раніш. Ми вже інакше мислимо, аналізуємо, ми більш активні. Появилась віра і надія на краще. Це свідчить, що вибір 25 жовтня буде зроблено правильний! Успіху всім нам! Поваги один до одного та любові :)

    ВідповістиВидалити