суботу, 17 жовтня 2020 р.

Битва аутсайдерів! (ВІДЕО)

Захопившись інформуванням подільчан про злочини, правопорушення та інтриги тих, кого можна назвати  умовно лідерами передвиборчої гонки, ми зовсім забули про потуги аутсайдерів серед кандидатів на посаду голови Подільської громади.

А вони теж намагаються голосно пукнути.

До відвертих аутсайдерів ми зараховуємо пожиттєвих лузерів брудного кримінальника і наркомана Юрія Майталу та російського шовініста та імперця Сергія Гінкула.

І ось нещодавно дві одинокості зустрілися. Вірніше, Майтала приперся, аби зірвати Гінкулу передвиборчу зустріч із сім'єю алкоголіків, яких Гінкул намагався навернути у свій печерний православний імперіалізм. 

Це збіговисько і битву "осіб наближених до імператора" освячував своєю присутністю гидеримський поп.

І тут з'ясувалося, що пасивний гомосексуаліст Майтала хлипкий навіть проти твердолобого остолопа Гінкула, який "сдєлал" Майталу своєю логікою, як Попандопуло впіймав і відрубав голову замарадереній у селян курці.

Зблідлий Майтала не тільки брехав, що він одружений, що в нього у наявності нормальна сім'я, але й забув розповісти, що зараз знаходиться під судом за побиття своєї колишньої дружини. (Отака, на погляд висушеного наркомана Майтали, справжня сімейна ідилія!)

Майтала, з розширеними зіницями, перелякано брехав упевненому Гінкулу, що ніколи не займався наркотиками. Хоча неодноразово був затриманий у стані наркотичного сп'яніння.

П'ять разів судимий кандидат Майтала (кражі в потягах, на залізничних вокзалах, грабіж, розбій, викрадення автотранспорту, мордування людей, кража із проникненням в житло) дрижачим голосом привселюдно заявляв, що він ніколи не був судимий!

І особа із такою біографією продовжувала на камеру агітувати за кандидата на посаду мера від партії "Слуга народу" Олега Албанського!

Мабуть розбійники і вори, що катують людей і б'ють колишніх жінок, є соціально близькими Олегу Албанському і партії "Слуга народу". Недаремне ж Майтала роз'їзжджає з Албанським і Олександром Маланюком (кандидат від "Слуги народу" в Одеську облраду) на їхній машині по усім їхнім зустрічам із виборцями. Недаремне Майтала агітує за Албанського, розповідаючи, яка це чудова людина. Для вора Майтали, мабуть. Рибак рибака ...

Гінкул теж захотів потиснути гомосексуалісту Майталі руку.

Одним словом, битву аутсайдерів Майтала програв вщент.

Дивимося:

Цитуючи наполеона Гінкула "Семья - это семь я", хочемо застерегти Сергія: ще сім клонованих Гінкулів подільчани переживуть, а сім клонованих Майталів - ні!. Бо сім клонованих Гінкулів - це секта штунд, а сім клонованих Майталів - це банда наркоманів!

1 коментар: