середу, 7 жовтня 2020 р.

Під покровом ночі... Якби ви знали, паничі, що люди роблять уночі...

Вчора заступник голови Подільської ТВК Мар'яна Дерев'янко-Пітушкан (Слуга народу!) та секретар ТВК Геннадій Чорногуз (Голос) під покровом ночі, о 22-гій годині, проникли на територію ТВК у міському Будинку культури.

Охороняли їх кандидати в депутати від партії Європейська Солідарність Сергій Запорожан та Віталій Балтян.

По периметру будівлі таємну зустріч Дерев'янко-Чорногуза охороняв (стояв на шухері!) сам кандидат у мери Подільська від партії Європейська Солідарність ясновельможний Олег Янчевський із біноклем.

У чому полягала зустріч Дерев'янко-Чорногуза у такий час невідомо. Вона явно носила не сексуальний характер, бо навіщо тоді їм стільки охоронців від партії Європейська Соплідарність?

Можливо, вони їли якісь папери, які раніше сфальсифікували і не могли з'їсти у присутності інших членів комісії. Можливо фальсифікували щось інше, наприклад, гроші.

Але це інше для фальсифікації було настільки важливе, що представникам партії "Слуга народу!" та "Голос" знадобився цілий загін високопоставлених керівників від партії Європейська Солідарність, керівника осередку С.Запорожана, кандидата Віталія Балтяна та "лідера" Олега Янчевського!

І чому власне ЄС забезпечувало чомусь потрібну охорону для вояжу Дерев'янко-Чорногуза у приміщення ТВК? Турфірмою стало?

Чому Дерев'янко, яка хоч і перебуває в партії лоха-терпіли Албанського, але, як відомо усім працює на кандидата від партії "За майбутнє!" Русліка Пітака, так трєпєтно опікають гончаренківсько-порошенківські єесевці?

Чи не тому, що Олег Янчевський давно вже погодився бути технічним кандидатом на побігеньках у Пітака? А його "Змінимо місто разом" обслуговуючим придатком партії "За майбутнє?"

Тепер основна функція у Олега Янчевського у його передвиборчій компанії  - заносити жопу Мар'яні Дерев'янко-Пітушкан!

Він і його команда вже давно не самостійні, а обслуговують інтереси болгарської мафії і Пітака.

А ми вітаємо мешканців Подільська із виникненням у нашому місті туристичної та охоронної фірм, які надають послуги навіть вночі.

                                                                      Туристичні та охоронні послуги!

Подільчани, не голосуйте за мафію (Пітака), навіть якщо на неї стали працювати ваші знайомі. Колись поважні, а зараз обслуга мафії.

Україна не продається!


6 коментарів:

  1. Янчевский спекся. Понял, что никто, выборы не выиграет и продался. Стал за деньги работать на Питака.

    ВідповістиВидалити
  2. Да Запорожан вроде нормальный хлопец...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Запорожец пидорас!!!! Жополиз янчевского

      Видалити
  3. Интересный винегрет из партий-кандидатов! Так против кого дружим?

    ВідповістиВидалити
  4. Да Янчевский уже шестерит...

    ВідповістиВидалити
  5. Темною ніччю темні справи робляться темними людьми(.
    Так хочеться чогось світлого і приємного, а чи зможемо?

    ВідповістиВидалити