середу, 30 вересня 2020 р.

Полку продажних прибуло! За чечевичную похльобку!

Подільчани, давайте поміркуємо.

Чому Сергій Паращенко, який має 50 тис. гектарів землі у Бесарабії (Болградський, Арцизський, Татарбунарський райони) йде на вибори у нас?

На Паращенка там працюють тисячі людей, а він там не обирається? Він там 2 рази програвав вибори!

Навіть його працівники голосують проти нього!

Навіщо він приперся разом зі своїм викоршишем Русліком Пітаком до нас на Північ Одещини? Чому не обирається там, де його добре знають? Може тому, що добре знають?

Методи Пітака і Паращенка - це підкуп і залякування!

У своїй сім'ї не позалякуєш, бо можна відгребти від старшого поважного брата. А от на чужій території можна безпредєльнічати!

Що вони і робили на виборах в 2017 і 2019 роках.

От тому маючи в районах Півночі Одещини сукупно лише 6 тис. гектарів, вони хочуть обиратися тут. Тут легше залякувати людей, тут легше їх підкупати.

А в нас, на жаль, продажних блядей вистачає.

Ось, наприклад, Мар'яна Пітушкан-Дерев'янко. Родом із Соболіввки, одружена і живе в Новоселівці. Зараз вона чомусь є заступником голови виборчої комісії по Подільській міській громаді. Раніше вона перебувала в Партії БЮТ, зараз представляє "ЗЕ!Слуга народу". В 2017 році її перекупив Пітак. Вона допомага йому фальсифікувати вибори і перемогу Паламарчука. Тоді на неї була відкрита кримінальна справва, яку вдало поховав Піщанський, що працював на болгарів і Гончаренка.

От мешканка Новоселівки Мар'яна Пітушкан-Дерев'янко вечеряє в Подільську в ресторані "Територія"  з кандидатом на посаду голови Подільської громади від партії "За майбутнє!" Русланом Пітаком. Отак, як бачите, за чечевичную похльобку продалась окупантам!


Що робить заступник голови виборчої комісії від партії "Слуга народу" ввечері у ресторані із кандидатом від іншої партії, "За майбутнє!"?

Чи не обйобує вона кандидата в мери від партії "Слуга народу" і кандидатів в депутати? Чи не є подібні посидєлки корупційним актом?

Що в партії "Слуга народа" робить кум кандидата від "За майбутнє" Олександр Маланюк?

Чому Міша Шмушкович, керівник обласного "ЄС" заборонив своїм підлеглим підтримувати кандидата в мери Подільська від партії "Європейська Солідарність" Олега Янчевського, а наказав усім працювати на Руслана Пітака від "За майбутнє!"?

Може тому, що усі ці партії в місті ("Зе!Слуга народу, "За майбутнє!" "Європейська Солідарність") є структурними підрозділами Паращенка-Пітака-Гончаренка?

Якщо вони (Паращенко-Пітак-Гончаренко) вже зараз дурять вас, якщо їх підлеглі вже зараз фальсифікують у виборчих комісіях, то, подільчани, уяявіть собі, що вони творитимуть, після приходу до влади!

Подільччани не голосуйте за брехливих окупантів!

Не продавайте свій голос за подарунки чи гроші!

Вони потім ці ж гроші у вас заберуть!

Слава Україні! Шануймося, бо ми того варті!


Немає коментарів:

Дописати коментар