пʼятницю, 25 вересня 2020 р.

Суки каліровані!

Йобнута бородата бабушка Ігор Валерьйович Коломойський, який пішов нахуй, руками Серьйожи теж Паращенко і черепною кашею Іудушки Плахотного набрав у список кандидатів у Подільську міськраду виключно калірованих сук.

Розглянемо першу п'ятірку цієї реклами цирку, їхнього партійного списку:

Номер 1. Болгарський сепаратист мажор Руслік Пітак, якого не взяли в жодну партію, вигнали спочатку з Подільського району, потім з Татарбунарського теж з ганьбою, а в рідному Арцизському відмовляються приймати. Але Руслік хоче бути начальником, аж окропом пісяє.

Номер 2. Кнур Плахотний. Уйобіще із уйобіщ. Худоба Медведчука, якого родичі з магазину вигнали. На нюх відчув, що жопа Пітака смачніша за жопу Шмушковича, тож зараз в холуях у Пітака.

Номер 3. Німецька вівчарка Альгердасівна Войцеховська (Хуйцеловська). Ну ця вискочила як із пізди на лижах. Креатура Кнура. Хуй помочив, тепер усе життя розраховується. Глибокі німецькі криниці.

Номер 4. Назаренко, вигнанка з райадміністратівських надр. Наполеонівський гренадер Льошика Гончаренка. Льошик з Янчевським обісрався, тож пхає своїх холопів по спискам інших партій. До речі, Льошик дав наказ своїм підлеглим повністю ігнорувати Янчевського і працювати виключно на Пітака. Олєжка, прощай!

Номер 5. Ігнатов, головний лікар Швидкої. Ігнатов, ну куди ти поліз? Воно тобі треба так ганьбитися?

Далі по списку там зовсім джунглі: співробітники Паращенковської фірми "Дружба уродів" та лікарі райлікарні, вовчі діти. Ну й, звичайно, польське бидло, ненависник України Квятковський. Хто ж свічку триматиме під час сексу телепузиків Плахотного і Войцеховської. Соплежуй зашмарканий, як називає його віце-мер Танічка Агєєва.

Саму Таню кинули, але вона ще не з таких передряг подряпаною Афродітою виходила.

Словом, бородатій бабушкі Ігорю Валерьйовичу Коломойському у Подільську Серьйожа Паращенко підкинув на рідкість калірованих сук.

Шо не худоба - то ганебна соромна біографія. Руки по лікоть в гамні і крові.

Валерьїч, здавайся в американську тюрму, ці худоби тебе не вивезуть!

6 коментарів:

  1. Да, цырк уродов эта "За майбутне"!(((

    ВідповістиВидалити
  2. Господи, когда это кончится!!! Когда у нас во власть будут баллотироваться нормальные люди? А не эта болгарская шваль!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Болгарів до хуя у нашому районі. Треба їх гнати сцяними тряпками на хуй!

    ВідповістиВидалити
  4. Да болгары и ихние жополизы в списке! Болгары это наше майбутне? Та я рот такую тему ебал!

    ВідповістиВидалити
  5. ко всему этому хочется добавить-Я ХУЕЮ

    ВідповістиВидалити