суботу, 19 вересня 2020 р.

Кнур корупції! Плахотний

Кнур Плахотний, який бореться з Паламарчуком за титул "Іудушка", завжди був одним з головних корупціорнерів нашого міста.

Але про корупційну діяльність Олександра Плахотного ми, редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, невдовзі дамо розлогий матеріал, там на десятки кримінальних справ. 

Сьогодні ми розповімо про службові злочини Кнура Плахотного, який донедавна очолював комунальне господарство міста.

Плахотний, мало того, що крав безбожно на усьому, так ще й словживав службовими повноваженнями.

Наразі він був упійманий активістами на тому, що користуючись службовим положенням, у робочий час, агітував за кандидата на посаду голови Подільської громади від партії олігарха Коломойського "За майбутнє!" Руслана Пітака. 

Також він здійснював тиск на своїх підлеглих, примушуюччи їх підтримувати цього кандидата-поганця!

Звичайно, діюча міська влада не могла терпіти ці порушення закону, і щоби не бути звільненим, Плахотний купив у районій лікарні довідку, що він, буцімто, лежить смертельно хворий в стаціонарі, так званий "вовчий білет"!

Тим часом Кнур роз'їджав на машині Пітака і зустрічався з бізнесменами та поважними людьми міста намагаючись їх схилити на бік арцизського пройдисвіта Пітака. У робочий час, коли він за легендою, лежав під ІВЛ у районній лікарні, Плахотний демонстрував свої телеса біля передвиборчого штабу партії "За майбутнє!". До них з Пітаком примкнула його подружка відома шахрайка німецька вівчарка Натка Войцеховська.  Словом, "восставшие из зада". А ми думали, що здихалися цієї помиєчної особи.

Безумовно, і використання службового положення, і незаконна агітація, і тиск на людей і фальшива довідка - усе це кримінальні справи, які чекають Плахотного.

Але Іудушка Плахотний це робить не вперше. Плахотний - затятий рецидивіст у своїх злочинах.

Ось ми знайшли відео, де О.А.Плахотний скоює аналогічний злочин у 2015 році.




Нагадаємо, що Олександр Плахотний відомий у місті сепаратист (інших до Пітака не беруть!) колишній очільник осередку партії Медведчука (СДПУо) у нашому місті, колийшній регіонал, депутат міськради від партії Регіонів. Худоба, що з піною у рота кричала, що вона не допустить українського націоналізму у нашому місті. Організатор і спонсор відправки тітушок на антимайдан.

Отаке майбутнє нам пропонують Руслан Пітак і Сергій Паращенко від партії "За майбутнє!"?

Чи "рыбак рыбака видит издалека"?

В подільському осередку і передвиборчому штабі "За майбутнє!" збираються махрові регіонали і сепаратисти, кримінальники і корупціонери!

Подільчани, хіба нам потрібне оце сміття? ДумайТЕ!

Не дайте себе обманути цим облізлим пройдисвітам!


5 коментарів:

  1. Плахотный пидар земли детских садов отдавал под ларьки! Себе, своему дядьке под магазинчики земли выделил. На маму свою старушку древнюю кучу бизнеса незаконного оформил! Этот пидарас уже столько лет грабит город, наконец то все увидели его сущность воочия! Пусть менты по нему начинають работать сколько это быдло жирное терпеть можно! Он за наши деньги дворец себе на поле чудес построил!

    ВідповістиВидалити
  2. Там еще у Питака шлюха Понепалючка пристроилась. Она тупая пизда им там все поломает. Давай Танька жги!

    ВідповістиВидалити
  3. Плахотный с Вайцеховской любовники! Два тюленя! )))

    ВідповістиВидалити
  4. Плахотный пидар гнойный предаёт всех всегда. Эта свинья только про свой жир думает, как бы наростить побольше. Мы с ним были на шашлыках, он сожрал три четверти всех шашлыков. Даже его друзьям неудобно за него было. Это свинья. Напился рассказывал как он всех в миськраде наёбывает, как Иванова дурит, какой он крутой.

    ВідповістиВидалити
  5. Да повылазили... Плахотный, Вайцеховская это сплошная помойка у Питака...

    ВідповістиВидалити