понеділок, 28 вересня 2020 р.

Кандидат у мери від Зе!-команди Албанський хоче закрити міський ринок у Подільську!

Ми, редакція, як і усі люди, не могли зрозуміти, навіщо Олег Албанській пішов у мери? Абсолютно не маючи шансів на перемогу.

Албанського бізнес ніхто не чіпав. Він собі тихенько накопичував спікулянтські капітали. На цьому куті купив - на тому продав.

І ось нещодавно добре поінформовані джерела відкрили нам правду: Албанський банкрут. Тому й поліз у політику, аби вирішити свої фінансові проблеми.

Вор Албанський набрався кредитів, як сучка блох, його магазини збиткові. Навіть до наркомана Майтали звертався, аби той його магазин прорекламував, наче це допоможе. Тюремний сиделець Майтала це вже ознака відчаю Албанського.


І основним конкурентом, що робить магазини Албанського збитковими якраз і є міський ринок, де продукти дешевші і якісніші.

Тому Албанський і хоче стати мером, щоби закрити міський ринок. Проговорився у приватній розмові.

Те що біля 7-ми тисяч людей втратять роботу Олега Албанського і Зек!-команду не хвилює!

Албанський купив у Зе!-команди в Одесі етикетку, що він від них! Ми писали про це. Ось  http://kotpartizanen.blogspot.com/2020/09/blog-post_50.html

Зек!-команда етикетку продала за 50 тис. доларів і забула проблеми міста!

Відтепер обілечений Олег Албанський один на один з містом і майбутнім безробіттям.


Нагадаємо, що Подільський ринок найбільший на Півночі Одещини і годує багато тисяч людей не тільки Подільська а й навколишніх десяти районів. Навіть з Придністров'я люди їдуть скупатися на наш базар.

І оце базар має бути закритий тому, що Албанський став банкрутом?

Подільчани, женіть сцяними тряпками таких кандидатів!

П.С.Албанський вкрай не популярна фігура у Подільську, тому підтримка провладної партії нас дуже дивує. Не можна за гроші з вора святого робити!

Немає коментарів:

Дописати коментар