четвер, 10 вересня 2020 р.

Гарік Чорний вирішив наїхати на Паращенка і віджати у нього землі!

Спочатку про побічне: у Паламрчука вже два дні СБУ разом із КРУ проводять обшуки, виїмки та інші слідчі дії. Скільки мотузочці не витися, а звивається вона в зашморг!

Паламарчук нехтував цим, думав, що його покровителі Шмушкович із Гончаренком прикриватимуть його злочини проти мешканців Подільщини вічно.

Даремне він так вважав, тим більше, що він людина, яка має тюремний досвід за хабар.

Тим більш, що кидалово Шмушковичем і Гончаренком Віктора Лунгула мало відкрити очі навіть незрячим.

Тепер про головне:

Раніше Гарік Чорний незаконно, без усіляких оренд і документів, піратським чином обрабляв багато земель в районі. Це і землі запасу, і косогори, і невитребувані паї, і землі біля водойм тощо! Техніка в нього є, а орендованих земель - немає! Доходи були надприбуткові, фантастичні!

Бо державі він нічого не платив! Ані податків, ані плати за оренду, ані інших витрат.

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ писали про це, показували ці незаконні поля (фото, документи).

А потім Паращенко з Пітаком, коли прийшли до влади, запустили безпілотник і зробили картографію з інвентарізацією усіх земель.

І стали самі, оскільки влада!, використовувати ці землі. Чорний позбавився надприбутків!

І тепер коли молодий вовк ослаб, зараз у Паращенка єдине багатство - його дружба з Урбанським, старий шакал вирішив відняти у нього ці землі. Аби відновити свій злочинний бізнес на них.

Для цього він найняв свого тітушку Яшу Осташа, який видає за борця з рейдерством і воїна АТО, хоча на війні він не був! Яша влаштував наліт із відеоз'йомкою на комбайни і машини з врожаєм Паращенка. Який шляхетний гнів у прислужника вора, рейдера і вбивці!

Чорний хоче віджати ці землі, скористувавшись нагодою слабкості Паращенка, аби продовжувати на них незаконно заробляти! Також натравлює на Паращенка свого холуя наркомана Майталу.

До того ж оклигавший мафіознік Ігор Чорний знову почав незаконно вирубувати ліс по району. Села ми знаємо і теж авіацію маємо.

Колись незаконну вирубку лісу віджали у Чорного Конєвщинський з Максимовим, але Коня вже немає, а у Максимова проблеми із законом.

Тож Чорний вирішив підступно повернутися у злочинні бізнеси на полях та в лісах Подільщини.

Ото не вгамується, бісовий вилупок!

Немає коментарів:

Дописати коментар