понеділок, 2 листопада 2020 р.

Многоликий ЯНус!

Як співав Володимир Висоцький про Мао Цзедуна: "И вот недавно докатился до артистки!"

Подільський бізнесмен і депутат Олег Янчевський теж пішов цією хиткою і хибною стежкою китайського лідера. Ні, ми не маємо на увазі акторські потуги його останньої коханки із Ліпецького, а те, що він сам став артисткою, вступив у трупу і грає в театрі одного актора безліч ролей.

Уявивши себе повелителем соцмереж, деміургом образів і лівих аватарів, він почав по-дрібному пакостити. 

Поназаводив собі лівих фейкових акаунтів, з одним фото і постами (нібито незалежних людей), що нахвалюють кандитата Янчевського, і з цих акаунтів наш Багатоликий ЯНус почав поливати брудом усіх навколо, хто не згоден з його позицією, навіть друзів!

Тут він і Саша Вербецький, тут він і Вітя Демченко, тут він і Кирюха Мельник, тут він і Аллочка Аллочка і тощо тощо тощо!

Звичайно, подільчани дивуються: звідки взялося стільки невідомих нікому людей, підписаних подільчанами, і так пристрасно закоханих у Олега Янчевського!

Звичайно, друзі Янчевського здивовані: чому Олег спілкується з нами так ввічливо і мило, а його шанувальники криють нас матом та інсинуаціями за недостатню похвальбу кандидата Янчевського?

Звичайно, невтямки їм, що Янчевський уявив себе невидимим, неосяжним, незбагненим, невпізнаваним, невловимим богом інтернета, який рулить процесом і може керувати за допомогою фейкових акаунтів чужими мізками. Хоча чомусь усі ці начебто різні люди пишуть однаково. І пишуть, як Олег Янчевський. У тій же стилистиці і з тими ж однаковими недолугими аргументами.

Про моральну сторону цієї дрібної афери, із протухлих запасів шмушковича-гончаренка, навіть писати неприємно. Янчевський усім посміхається, а за спиною, з лівих акаунтів, поливає усіх брудом. Його моральні устої свідчать про його політичну і громадську репутацію.

Але вибори були програні, мережові махінації ЯНека, що став ЯНусом, розвінчані, повага від містян і друзів втрачена. Що, окрім підмоченої репутації, залишилося в сухому залишку?

А залишилося те, що обіцянки депутата Янчевського усіх "вивести на чисту воду" закінчилися тим, що на чисту воду він вивів самого себе!

2 коментарі:

  1. ЯНус это мальчик гугуций из театра прикиндел и это не оговаривается а на щет друзей не переживайте там одна гниль

    ВідповістиВидалити
  2. От ЕС был Змей трёхглавый и слуга его вампир!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    ВідповістиВидалити