вівторок, 17 листопада 2020 р.

Скажені пси, психічний розлад депутата Янчевського, бандитське минуле Паспарту, привиди онанізму

Будь-які лаври тиснуть на череп Олегу Янчевському, як німб святому епілептику. На цей раз він вирішив приміряти лавровий вінок Квентіна Тарантіно і вніс у свою чергову відеопомийку алюзії із кадрів з дебютного фільму  Квентіна Тарантіно "Скажені пси". Там теж на початку представники мафії у костюмах рухаються вулицями міста у вповільненому темпі.

Але ми жартуємо. Це у мозоку Олега Івановича настільки усе вповільнилося, що він так бачить світ.

Чи то черезмірне вживання антидепресантів наркотичного походження, чи то космічні швидкості по підвозу карусельщиків на виборах на дільниці призвели до такого ефекту, але психічний розлад наявний і закарбований на обличчі мега-депутата Янчевського.

Відсутній погляд, ступор, відсутність реакцій на подразники оточуючого світу. Усі ці симптоми психічного розладу ми можемо спостерігати у поведінці депутата Подільської міськради під партії "Європейська солідарність" Олега Янчевського. 

Під час виступу його колеги, керівника партійного осередку ЄС, у якого Янчевський узурпував владу, назвавшись лідером, погляд Олега Івановича непохитний, як пам'ятник відсутньому соціалізму, що переміг в нерівній боротьбі онанізм і застиг, прихуївши від світлого майбутнього.

На відео, знятого подєльніками Янчевського, це дуже добре видно. Ми спеціально прибрали відволікаючі звуки, аби ви могли пильно вочевидь, не відволікаючись роздивитися клінічний ступор в очах Олега Янчевського:

Сьогодні з ось таким поглядом Янчевський швендявся коридорами міськради, як привид комунізма, і намагався лякати усіх своїм удаваним корифейством.

Поряд на цирлах "семенила" Паспарту, розгублюючи на ходу залишки своєї колишньої бандитської репутації.

Бандитське злодійське минуле та попередня біографія депутаблядки Подільської міськради Вероніки Паліту викликають сум і жах!

Її звичніше бачити на воровських малинах або в арестанскому вбранні за гратами, ніж в сесійній залі міськради в чорній вечірній сукні.

Вероніка Паліту вже в ранній молодості носила на тілі бандитські наколки і була відома в широких кримінальних колах як "Верка три сверху"! Не було на Подільському ринку спритнішої кишенькової воровки, а на оргіях більш запальної багатостаночниці, ніж Вєрка (Вероніка) Паліту!

Зараз в кримінальних колах Нижньої Торговиці стала популярною оця блатна жалісна пісня:

На морском песочке

Я Веруньку встретил.

В черненьких трусишках

И с татушкой "Ети".


Ети твою маму,

Поблядушка Вера!

Ты же всем давала,

Ты - фанатка хера!


С нами была в банде,

А ушла ты в раду!

Ты ж была воровка,

Стала теперь гадом!


Жопой теперь вертишь

Ты для депутатов!

Масть свою скрываешь,

Лепишь ты горбатых!


Слепи себе хера

Из говна и грязи!

Мир не видел большей

Чем ты, падла, мрази!


Не несёшь в общак ты,

Продала малину.

Верка-шалашовка,

Получи маслину!

Оці два привиди політичного онанізму, два клоуни передвиборчого цирку, що поїхав, залишилися у нашому місті на гастролях і продовжують тішити і веселити містян.

Рідкі оплески!


2 коментарі: