понеділок, 16 листопада 2020 р.

Вівчарка має бути в наморднику! Така вимога карантину!

"На Одещині для контролю за дотриманням карантинних вимог створені спеціальні рейдові мобільні групи,  до  складу яких входять поліцейські та представники органів влади...

...Поліцейські наголошують, що протиепідемічні обмеження – життєво важлива необхідність і контроль за їх дотриманням відбуватиметься постійно, поки не мине загроза коронавірусу"

Таке повідомлення було розміщене на сторінці Подільського відділку поліції.

А далі, як у тому анекдоті: "Алло, это прачнечная?"

Ми не будемо питати: скільки порушників режиму оштрафовано у місті за час з оголошення полювання на них? Бо бабульки, що торгують на ринку семками, усі в масках. 

А от наскільки Подільська поліція здатна контролювати порушення серед представників влади? Серед нашої задрипаної еліти, наприклад, депутатів? Чи, взагалі, моніторить поліція ситуацію в цій царині?

Здається, ні. Бо "вопиющие" випадки порушень на усіх телеекранах міста. Їх не бачать лише футбольні арбітри і подільські поліцейські.

Але ми, редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, завжди ладні допомогти відновленню справедливості, запобіганню недбалості і покаранню зухвалих депутатів.

Отже, тримайте свідчення порушення карантинних норм і штрафуйте на 170 гривень! Тільки не треба собаку з рук годувати! Вівчарка має бути в наморднику! 



Депутат Подільської міськради від партії "За майбутнє!" Н. Альгердасівна Войцеховська під час знаходження у приміщенні сесійного залу міськради зухвало і показово ігнорує вимоги карантинних обмежень! Робить це протягом тривалого часу.

Купа народу стрімить засідання сесії міськради, виходять сюжети на телевізійних та інтернет каналах, а поліція не реагує! Хоча нещодавно заявили про боротьбу із цим явищем. Очі Сіркові позичили? Чи що слабо зайнятися злочинами депутатів?

Оштрафувати злодійку у сесійній залі, прямо в її ж присутності?

Чи злякалися, бо: 

Шановні подільчани, у разі, якщо помітите порушення вимог карантину, не вагайтеся і телефонуйте у групу продовженного дня дитячого садку "Сонечко" за телефоном 102

А ось нам потрапив документ, датований 2 днями пізніше сесії міськради. З етичних міркувань ми не будемо його коментувати. Але загрозу громаді і людським життям у Подільську від безвідповідальності деяких осіб усі мають усвідомити.

Що це собача дурість німецької вівчарки чи свідома диверсія?

П.С. Ми сподіваємося, що наша публікація стане для Подільської поліції приводом відкрити адмінпровадження проти депутата Н.А. Войцеховської за порушення норм карантину. Чи вільні ЗМІ, яких сьогодні зі Святом вітали поліцейські на своїй сторінці, є для них завжди приводом для ігнору? Так не робиться у правоохоронних органах демократичних країн!


1 коментар:

  1. То закон один, та не для всіх? А скількох вона вспіла заразити?

    ВідповістиВидалити