вівторок, 10 листопада 2020 р.

Вітаємо переможця!

Сайт КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ вітає Анатолія Павловича Іванова з обранням на посаду голови Подільської Об'єднаної територіальної громади!

Перемога була нелегкою оскільки решта кандидатів об'єдналися проти кандидата-фаворита і побудували свою агітацію на деструктивній критиці мера Подільська.

Але Анатолію Павловичу вдалося об'єднати  у своїй виборчій команді молодих, розумних та енергійних людей і, незважаючи та увесь бруд передвиборчої компанії, який створювали його конкуренти, відстояти свій високий рейтинг серед подільчан впевненою перемогою.

Папараці КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ були практично на усіх зустрічах Анатолія Павловича з виборцями і свідчать про високу підтримку і розуміння дій мера Іванова серед подільчан.

Незважаючи на усі потуги фальсифікаторів, переміг найдостойніший!

З чим ми усіх подільчан і вітаємо. Своїм голосуванням ви відстояли своє право на чесний вибір.

Ми вітаємо Анатолія Павловича з обранням на нову посаду! Він був мером Котовська, мером Подільська, тепер - голова Подільської громади. І хоч назви міняються турботи залишаються тими ж самими. Наснаги Вам, Анатоліє Павловичу!

Хай живе і квітне Подільськ!

П.С. А решті кандидатів, зважаючи на їхні передвиборчі прийомчики, хочемо сказати словами видатного драматурга Євгена Шварца: "Тень, знай свое место!"

1 коментар: