понеділок, 9 листопада 2020 р.

Янчевский поиздержался на гастролях!

На виборчих гастролях кандидат Янчевський витратив стільки грошей, що тепер змушений розпродавати майно.

Але гордій птиці Олегу Янчевському соромно зізнатися, що він конкретно лопухнувся, тож він продає свій гараж-мийку, що знаходиться біля готелю-ресторану "Бермуда", через підставних осіб. Начебто: я не я, і мийка не моя!

Цю оборудку Олег Іванович вирішив прокрутити через свою сусідку і коханку Христину Холодову. Воїстину, враховуючи депутатський склад фракції ЄС, власні коханки це єдина категорія людей, якій Олег Янчевський довіряє. І свою політичну честь і свою ділову репутацію.

А ось про "повний пакет документів" Олег Іванович не те, що би збрехав, але, як каже його сусід Нептун-Моляка, безсоромно злукавив. Порожняк загоняє, бо походження цих документів фальшиве, як царська постава узурпатора.

Шила в мішку не сховаєш, і нашій редакції чудово відомо, що документи на незаконну будівлю Янчевський отримав у незаконний кримінальний спосіб.

Незаконно побудовавний гараж Олег Янчевський оформив через судову оборудку із дачею хабаря. У суді винесли рішення, що начебто якась ліва стороння особа заборгувала Олегу Янчевському гроші і у якості боргу віддає оцей гараж-мийку. Таким чином на сфальсифікованій підставі Янчевський отримав право на оформлення документів на землю і гараж. І зараз намагається всучити покупцеві гараж-мийку із документами сумнівного походження.

До чого тут кохана сусідка Янчевського Христина Холодова один біс знає. Чому вона торгує майном "облажавшегося" Олега Івановича? Чи може з нею Олег Іванович розрахувався за щось спорудою де можна помити бампер і капот?

І от цікаво, розпродаж майна Янчевським це що: підготовка до втечі з міста чи контрибуція накладена переможцями?

А от, наприклад, ми, загін Котовських Партизанів, трофеї і полонених не беремо. Гидуємо. Свої ікони ми намалюємо самі. Бо боги в нас з вами різні

6 коментарів:

  1. Кристина еще и работает у Янчевского. Продает суши.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не продаёт суши, а хуйню вешает на уши. Ей бы в этом гараже не только бампер и капот, а ещё и рот помыть!

      Видалити
  2. Спасибі за висвітлення шахраїв. Такі люди повинні стати ізгоями суспільства - а вони в мери :(

    ВідповістиВидалити
  3. Ну и Олька Мистиславская тоже беременная от Янчевского. На Окны она ездила от Бермуды.

    ВідповістиВидалити
  4. Партизаны, где стишок про Янчевского? Публика заждалась )))

    ВідповістиВидалити
  5. https://scontent.fods3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/36137316_550914435303606_5630019646162731008_o.jpg?_nc_cat=105&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=mQBYClFpIigAX8pW_fw&_nc_ht=scontent.fods3-1.fna&oh=72289bbbc8f0d563d32d7c91722c660e&oe=5FD0DECC

    ВідповістиВидалити