середу, 4 листопада 2020 р.

Друг і подєльник кандидата Албанського! По плодам їхнім впізнаєте їх! (ВІДЕО)

Знайшли в океані Інтернету цікаве відео.

У цьому відео наш побратим воїн доброволець Олександр Ярошенко (Янгол) розповідає кримінальну біографію друга і приспішника Олега Албанського Юрія Майтали. 5 разів судимого кримінальника (кражі, грабіж, розбій, угон автотранспорту, мордування людей, кража з проникненням у житло), який на минулих виборах гаряче публічно агітував за кандидата О.Б.Албанського.

Рецидивіст кримінальник Майтала приймав участь в усіх агітаційних заходах Олега Албанського, іздив з ним в автомобілі Албанського, рекламував в Інтернеті магазини Албанського, розповсюджував агітаційну продукцію Албанського і Маланюка (теж кримінальна особа, матеріали про якого на нашому сайті попереду невдовзі!)

Дивимося:

Тож про Албанського можна судити по його друзях, по його плодах.

Не зважайте, що Албанський поки ще лише вор. Скоро він доросте до розбійника. І президент Зеленський скаже йому: "Йди звідси, з моєї партії, розбійник!"

Дякуємо нашому побратиму Янголу за чесну розповідь, народ має знати своїх злодіїв!

https://www.youtube.com/watch?v=OlR3ToHAvdI

2 коментарі:

  1. Приголомшливе та шокуюче відео - такі люди мали б сидіти тишком-нишком, а він "громадський активіст"! Наше суспільство хворе, дуже! Що ж робити? Чому не можемо вору та бандиту ввічі сказати хто він чи схопити за руку того ж крадія?

    ВідповістиВидалити
  2. Підораси тягнуться до підорасів!

    ВідповістиВидалити