вівторок, 10 листопада 2020 р.

Підробиці розслідування викрадення протоколів на виборах в Одеську облраду!

Як усій Україні відомо, оголошення результатів виборів у Одеську облраду відкладено у зв'язку із зникненням електронних протоколів у комп'ютері. Хтось провів вдалу злочинну операцію.

Наша редакція має ексклюзивну інформацію про хід розслідування цієї резонансної справи. 

Тож інформуємо читачів: головними підозрюваними наразі є декілька депутатів облради, які не переобралися на наступний термін. 

Перший з них наш земляк Володимир Осіпов! Колишній Котовський Партизан, позивний Лось. Вова - відомий хакер і зламати що сайт ЦВК що сайт облради для нього раз плюнути. Він неодноразово займався такими справами і усі елітні борделі Одеси платять йому відкупні, аби Володя не заходив в їхні бази.

Допомагав Вові Осіпову у цих "шалостях" його однопартієць син попа-растриги Рома Сеник. Бо красуня-дружина Роми заявила йому, що вона не буде жити з безробітним бомжом, і хай тоді Рома повертається до сексуальних стосунків із своїм колишнім сексуальним партнером кандидатом на посаду мера Одеси у другому турі Колей Скориком.


Операція по зламу була санкціонована керівництвом ОПЗЖ, яке було обурено тим, що придністровський пройдисвіт Сергій Лупашко просунув в депутати Одеської облради свого сина, відомого правосєка! "Правосєки від імені ОПЗЖ у облраді - це занадто! - сказав Рабінович - Вова, ламай!"

Звичайно, компетентні органи зараз проводять ретельне розслідування і збирають обширну доказову базу, але робити це треба швидше, бо Філарет не дав благословіння на відновлення гомосексуального зв'язку Скорик-Сеник

2 коментарі:

  1. То ж паперові носіїї цілі? - вони важливіші і їх можна перерахувати

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Паперові носії Вова з Ромою з'їли. Усі, до останього аркушу! Порахувати можна тільки за допомогою УЗІ у вовиному шлунку :(

      Видалити