неділю, 29 листопада 2020 р.

Приблуда Коваль мітить на високу посаду!

Цей підорас Серьйожа Коваль, який завжди був БППшником-порошенківцем, а тепер став першим по району від ОПЗЖ, купивши посаду у Вовчика Осіпова, претендує на посаду голови об'єднаної райради.

До відома посполитих: це дуже цікава посада, бо об'єднуються усі фінансові, транспортні, земельні ресурси 7 районів, які напряму підпорядковуються Києву, облраді дається рік для розграбування, потім рулять райради.

І оте чмошне, слиняве зазітхнуло на посаду одного із 100.

Ми усі знаємо підара-невдаху Сірьйожу Коваля по його підлій діяльності на посаді першого віце-мера Подільська, коли він Школьникову обіцяв відрізати яйці, коли цей підар завів у міськраду свою коханку Войцеховську, коли воно п'яне і занаркоманене  стріляло по людях із "Сайги" в Подільську і кричало, що він член партії Регіонів, тому йому нічого не буде!



Це той кодимський підар, що пограбував дитячий садок у Олександрівці.

Це той Коваль, що торгує пограбованим піском.

Це уйобло зараз, відсидівшись за пазухою у порошенка, намагається дорватися до влади!

Звичайно, ми розуміємо, що головою райради має бути обраний подільчанин, але ж не така срана скотиняка, як Серьйожа Коваль!

3 коментарі:

  1. Это тот который елки у Котовчан украл и ему за это ничего не было? Это пидар.

    ВідповістиВидалити
  2. Невже в Подільську немає більш достойних людей?

    ВідповістиВидалити
  3. Хлопці, ви висвітлюєте різних мерзотників - боретесь з корупцією у владі словом. Чорним піаром. Та хочеться почитати і щось приємне! В Подільську відбуваються і добрі справи і люди є хороші, якісь події. Повинна бути якась надія. Наснаги!

    ВідповістиВидалити