понеділок, 11 серпня 2014 р.

Навіщо керівник виборчого штабу Петра Порошенка «мочить» Одеського губернатора?

А «ларчик просто відчинявся».

Керівник виборчого штабу Петра Порошенка у місті Котовську Тетяна Степанівна Понепалюк дуже хоче стати мером Котовська. Вона вважає, що зараз, коли в неї в кишені така посада, настав її «зоряний час»!

Треба «кувати залізо допоки воно гаряче»!

Під цю справу вже «закуплені» депутати міськради. Єдиного органу, який може зняти старого мера і призначити вибори нового.

Але на цьому шляху їй заважає тільки одна людина. Мер Анатолій Іванов, який, власне, хоче добути до кінця своєї каденції у мерському кріслі.

Як стало відомо Тіньовій мерії міста Котовська, Анатолія Іванова «кришує» у Одесі пані Чегодар. А її покровителем є губернатор Ігор Палиця.

І от допоки протеже Ігоря Валерійовича Коломойського знаходиться у кріслі губернатора Одещини, Тетяні Степанівні мерська посада аж ніяк «не світить».

Тому й вона сама, й працівники її новоствореної «інформаційної імперії» на усіх своїх «зливних сайтах-блогах» розповсюджують про губернатора Ігоря Палицю брудні чутки! 

І кожного разу обовязково піднімають цю тему у особистих розмовах з містянами! Відпрацьовують установку «хазяйки».

Постійно мусується тема, що Ігор Палиця нічого не робить, а виключно в Одесі бухає із Ігорем Валерійовичем Коломойським! Що Палиця й Коломойський хочуть скупити всю Одесу й Одещину, майже як Тетяна Степанівна депутатів міськради!

І це в часи, коли в країні триває АТО, і більшість країни вважає Коломойського героєм! А в цей час Т.С. Понепалюк та її холуї поливають народного героя брудом! Нічого святого!

Влада потрібна цій «діячці» за будь-яку ціну!

Навіть ціною внесення розбрату і створення ворожнечі у лави українських патріотів!

Ну кому зараз вигідні оті брудні плітки про Палицю і Коломойського? Виключно сепаратистам і терористам!



Яких пестує у Котовську клан Понепалюків!


Немає коментарів:

Дописати коментар