середу, 6 серпня 2014 р.

Холуй Понепалюків Юра Войцеховський продовжує займатися сепаратизмом!

Люди, які відстояли на Майдані увесь час поки він тривав, зараз продовжують справу Майдану у Котовську.

Ні, вони не сидять, як дружина Юри Войцеховського Натаха, колишній депутат-регіонал, у штабі Петра Порошенка, вони займаються реальними патріотичними справами. Наприклад, розклеюють по місту листівки із закликом не купувати товари окупантів. У листівках вказується товари яких саме виробників є російськими та пояснюється, скільки зброї на ці гроші виготовить Росія.

Шляхетна й потрібна б здавалася справа. Люди мають купувати українські товари та стимулювати вітчизняного товаровиробника, а не тіх, хто вбиває українських військових та мирних мешканців на Донбасі.

Люди навіть оклеїли цими листівками своє робоче місце на ринку "Маяк", який належить бізнесмену Валерію Понепалюку, дружина якого очолює штаб Петра Порошенка в Котовську і дала найнижчий результат для президента Порошенка по Одеській області.

А директором ринку "Маяк" у Понепалюка працює Юра Войцеховський, чоловік одіозної регіоналки Н.А.Войцеховської, яка фінансувала Антимайдан, а зараз прилаштувала свою дупу, завдяки протекції Т.С. Понепалюк, у передвиборчому штабі Порошенка.

Так ось, коли Юра Войцеховський побачив ці листівки, він оскаженів.  І з криком: "Нє всєх дурних война убіла!" почав зривати листівки!

Отакі сепаратисти працюють в наших бізнесменів Понепалюків, які намагаються видавати себе за патріотів і прибічників Майдану!


Не будемо забувати, що під началом Тетяни Степанівни Понепалюк працюють також Тетяна Дальчук, відома українофобка, велика шанувальниця Гадіка Колісніченка (на її сторінці в фейсбуці цей нелюд на почесному місці!) і член Партії регіонів з 2004 року (що є предметом її особливої гордості!)

Також на Понепалюк Т.С. працює Дімочка Урсатієв, який під час Майдану доводив усім, що Майдан фінансується ЦРУ! Дуже цінний кадр для бізнесменши-"патріотки"!

Прихильник ідеї "трієдінного" народа русскіх-українцев-білорусів Анатолій Тіора, відомий котовський Остап Бендер від політики, який подавав заяву на вступ у Партію регіонів в 2010 році, але навіть там йому відмовили (Из гестапо за зверство выгнали!)

Отакі одіозні й огидні персони в команді бізнесменші від політики Тетяни Степанівни Понепалюк (Войцеховський Ю., Войцеховська Н., Плахотний А., Дальчук Т., Урсатієв Д., Тіора А.)

Оці люди сьогодні перед громадою міста представляють президента України, нашого президента!

Яким бачать котовчани Петра Порошенка через призму клану Понепалюків та цієї гоп-компаніїї їхніх рабів?

Не думаємо, що рейтинг президента та його партії "Солідарність" зросте у нашому місті, якщо його представлятиме Понепалюк Т.С., Войцеховська Н.А. та колишній регіонал та сдпуошник Плахотний А.О.


А поки що регіонал Юра Войцеховський забороняє майданівцям вести проукраїнську агітацію в місті. Завтра він, та його хазяї, з розпростертими обіймами зустрічатимуть окупантів.


Немає коментарів:

Дописати коментар