неділю, 17 серпня 2014 р.

Одеські свободівці зупинили незаконне захоплення земельної ділянки, що належить співвласникам багатоквартирного будинку

16 серпня 2014 року на вулиці Окружній, 6 одеські свободівці зупинили незаконне захоплення земельної ділянки, що належить об’єднанню співвласників багатоквартирному будинку «Кооператив-1». Протягом півроку власник приватного будинку, що знаходиться поряд, не залишає спроб розширити власну ділянку за рахунок суміжної території та дитячого майданчика.

Ще 14 березня група невідомих осіб зламала паркан дитячого майданчика та за допомогою будівельної техніки почала викопувати траншеї. На чолі групи стояв власник приватного будинку, розташованого поряд. За словами мешканців багатоквартирного будинку, його охороняли працівники належної йому охоронної фірми. За їх допомогою він здійснював силовий тиск на жителів будинку, зокрема відібрав в одного з них відеокамеру, на яку той фіксував відеоперебіг конфлікту. На місце події був викликаний наряд правоохоронців, однак вони не вжили належних заходів для припинення протиправних дій.

Після інциденту мешканці будинку звернулись до народного депутата України, уповноваженого Всеукраїнського об'єднання «Свобода» на Одещині Павла Кириленка з проханням допомоги в боротьбі із знахабнілим «сусідом». Після того як свободівець скерував до Генерального прокурора вимоги негайно вжити заходів, щоб припинити незаконні дії рейдерів, будівельні роботи припинились.

Однак від своїх задумів рейдер, що мешкає на вулиці Окружній, 6, не відмовився. 16 серпня він повторив спробу захоплення території. Не розраховуючи на допомогу з боку правоохоронців, люди знову звернулись до свободівців. Після їх приїзду, зокрема народного депутата Павла Кириленка та голови обласної організації ВО «Свобода» Костянтина Васильця, робітники швидко припинили роботи, зібрали інструменти, будівельні матеріали та заховались у приватному будинку рейдера.

Свободівці запевнили мешканців багатоквартирного будинку, що контролюватимуть дану справу і не дозволять, аби знахабнілий пройдисвіт зазіхав на суміжну з їх будинком територію та дитячий майданчик.

Прес-служба Одеської обласної
організації ВО «Свобода»
тел. 063 5635301, 098 0010519
skype: vasil.sydorak

Немає коментарів:

Дописати коментар