середу, 9 жовтня 2013 р.

Стирчать знайомі вуха!

23 серпня 2013 року невідомі особи надіслали начальникові міліції Одещини фальшиве звернення від імени Олега Осуховського – народного депутата України
від фракції ВО "Свобода", голови підкомітету з питань міжнародного співробітництва у галузі боротьби з організованою злочинністю і тероризмом та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом.

У зверненні народний депутат України Олег Осуховський нібито вказував на те, що приватний підприємець здійснює контрабанду товарів та наркотичних речовин із Одеси через українсько-молдовський кордон. Вочевидь, авторитетом "Свободи" та голови парламентського підкомітету Олега Осуховського спробували скористатися одеські контрабандисти для введення в оману працівників правоохоронних органів.

"Офіційно заявлю, що надісланий лист є фальшивкою. Також я звернувся до Міністерства внутрішніх справ, Генеральної прокуратури та Служби безпеки України з вимогою провести перевірку і встановити осіб, причетних до виготовлення цієї фальшивки та притягнути їх до передбаченої законом відповідальности", – прокоментував ситуацію народний депутат України від фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Осуховський.

Від редакціїї КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ: як відомо, у Котовську теж діє група аферистів та пройдисвітів, "в просторечьи именуемая шайкой", яка розсилає від чужого імені листи у держустанови із наклепницьким змістом! По цих фактах Котовським райвідділком міліції вже заведено кримінальне провадження, яке занесене до ЄРДР. Ми сподіваємость, що котовські слідчі проявлять нечувану оперативність та пильність і першими в Україні викриють мережу злочинців-фальсифікаторів!

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО "Свобода"

Немає коментарів:

Дописати коментар