неділю, 13 жовтня 2013 р.

Депутат та самоуправ Войцеховська залишила без телефоного зв'язку половину мешканців мікрорайону Цукрового Заводу

На території незаконно захопленій Войцеховською, яку вона вважає своєю барською садибою, стояв стовп телефонного зв'язку. Належить він Укртелекому.

Депутат та самоуправ Войцеховська вирішила, що він їй заважає! І без дозволу Укртелекому просто спиляла його під корінь. Залишивши тільки пеньок, схожий на її голову. Мабуть, вважає його архітектурним шедевром, пам'ятником собі, коханій.

Відповідно, половина мешканців Цукрового заводу лишилося без зв'язку! А це переважно пенсіонери, які не користуються мобільним зв'язком! Якщо тепер до них не встигне "Швидка" їхня смерть лишиться на совісті Альгердасовни.

Хоча, нам здається, їй це байдуже.

Бо представників громади, які обурилися і прийшли з претензіями до Войцеховської, вона просто послала по усім відомій адресі! Мабуть, на прийом до мера, який її "кришує"!

У мера теж хвора матір, але її ніхто не наважується залишити без телефонного зв'язку! Але ж то - матір мера, а не проста пенсіонерка, як решта! Як мешканці Цукрового заводу, які лишилися без зв'язку!

Представникам Укртелекому, які прибули на місце події, працівники ПП "НА-Добробут" відмовилися давати пояснення!

Голий дріт звисає на височині і прикрашає оселю Войцеховської. Решту дроту, що заважала, вона просто зрізала і підкинула на територію Центру реабілітації дітей-інвалідів! Мабуть, у якості спонсорської допомоги!

Мешканці мікрорайону Цукрового Заводу мають намір подати на Войцеховську заяву у міліцію!


Немає коментарів:

Дописати коментар