суботу, 26 жовтня 2013 р.

Кожному городу свої права і норов. Але ці нрави - меру гикнуться...

Російський актор Олексій Панін, щодо якого міліція відкрила кримінальне провадження за фактом розпалювання національної ворожнечі, заявив, що його ніколи не посадять.



Про це повідомляє ТСН.ua з посиланням на інтерв'ю відомому пранкеру.

"Мене не посадять ніколи. Тому що я знімався в найбільш улюбленому фільмі "Жмурки". Ніхто мене нікуди посадити не зможе. Я ж улюблений артист Путіна. Путін нормальний мужик. Ну, якщо він дасть розпорядження посадити, значить посадять. Поки він не давав такого розпорядження", - заявив Панін.

Перебуваючи на гастролях в Криму, Панін потрапив у ДТП. Після цього актор образив і вдарив водія Chevrolet Ельвіса Сейдалієва, який працює таксистом. Кримська міліція відкрила кримінальне провадження за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень.

Потім Панін, коментуючи інцидент журналістам, неодноразово образив кримськотатарський народ, а також піддав сумніву приналежність Криму Україні. У четвер, перебуваючи в Керчі, актор публічно попросив вибачення у кримських татар.

У Меджлісі кримськотатарського народу не прийняли вибачень Паніна, зажадавши від правоохоронних органів заарештувати актора.

МЗС України закликало правоохоронні органи втрутитися у скандальну ситуацію.

Кримська міліція завела на Паніна справу за статтею " хуліганство", а також за розпалювання національної ворожнечі й ненависті.

Від редакції КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ: Знайома ситуація! Войцеховська теж усюди заявляє що її, за знущання над людьми та фінансові оборудки, ніколи не посадять, бо вона - улюблениця Іванова!

Звичайно, Іванов не Путін, можливостей поменше, але ж яка країна - такі й улюбленці!

Мілкотравчаті улюбленці нашої влади характеризують її не менше, ніж сатрапа Путіна характеризує хамло і дебошир  Олексій Панін.


Хоча ми впевнені, що б там хто не говорив!, Панін не надавав оральних ласк Путіну.


http://www.pravda.com.ua/news/2013/10/3/6999250/


Немає коментарів:

Дописати коментар