четвер, 31 жовтня 2013 р.

Павло Кириленко: "Владний режим поставив людей в умови новітнього рабства"

29-30 жовтня 2013 року народний депутат, уповноважений Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на Одещині Павло Кириленко відвідав низку районних центрів Одеської області – міста Кодима, Балта, селища Любашівка та Саврань, де провів особисті прийоми громадян. В деяких населених пунктах зустрічі з мешканцями відбулися просто неба в агітаційному наметі ВО "Свобода".

Серед актуальних проблем з якими містяни приходили на прийом – свавілля місцевих адміністрацій, нераціональне використання бюджетних коштів, щоденні побутові проблеми, що стосуються водопостачання, медичного обслуговування тощо.

"Людей в області режим поставив в умови новітнього рабства, фактично позбавивши будь-яких перспектив. Працівники бюджетної галузі цілковито залежні від чинної влади та перебувають під пресом знахабнілих чиновників. Міліція, прокуратура на чисельні звернення містян, селян щодо порушення громадянських прав, зловживань в органах влади належним чином не реагує. Так, у Любашівському районі фермери скаржилися, що задля поповнення так званого "народного бюджету", яким хизується очільник ОДА Матвійчук, у них банально вимагають гроші. В Кодимі зруйновано інститут місцевого органу влади: депутати міської ради в різний спосіб перебувають під тиском адміністрації і не можуть затверджувати самостійних рішень. В Саврані згадували, як під час виборів районна адміністрація змушувала людей голосувати за "регіонала" Леоніда Клімова, погрожуючи, мовляв, не проголосуєте, то залишитесь без лікарень і шкіл", – зазначив народний депутат Павло Кириленко.

За словами свободівця, у такій ситуації постає надзвичайно актуальне питання самоорганізації громади для відстоювання своїх соціальних і національних прав: "Під час прийомів акцентуємо увагу на тому, що громада може і повинна примусити владу виконувати свої обов'язки. Тому на зустрічах в присутності місцевих керівників та активістів "Свободи" вирішуємо також питання партійної розбудови. Нашим прихильникам наголошуємо на тому, що необхідно вже зараз знаходити достойних людей, відповідно готувати їх до майбутніх місцевих виборів та роботи в органах місцевої влади".

За підсумками спілкування з жителями краю народний депутат скерує низку звернень та запитів, аби посприяти громадянам у розв'язанні їхніх проблем.

--
Прес-служба Одеської обласної
організації ВО "Свобода"
тел. 063 5635301, 098 0010519
skype: vasil.sydorak

Немає коментарів:

Дописати коментар