суботу, 15 лютого 2014 р.

Підбили підсумки: регіонали - клоуни!

Чергове опитування КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ завершилося без особливих здивувань. Картина народної ненависті до Партії регіонів окреслилася виразно і закарбувалася у цифрі та цифрах.

На питання "Скільки депутатів від Партії регіонів мають бути у складі наступної котовської міськради?" народ реагував однаково, але із різною ступінню зловтіхи.

Більшість посполитого люду проголосувала за те, щоби у міськраді було 2 депутати від ПР, аби 34 "свободівцям" (див.результат попереднього опитуваня) було над ким кепкувати! Це свідчить про вічний потяг українського народу до справедливості і помсти злодіям! Відпускати їх просто так більшість людей не збирається!

Хоча, треба відмітити, що сумарна кількість людей, які проголосували за число "0", складає 3/5 від усіх опитанних. Тобто, майже 60% котовчан прагнуть не бачити членів Партії регіонів у майбутній міськраді. А просто помножити їх на нуль, чи ввести їхній нуль у квадрат.

А КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ хочуть лише підкреслити, що сумна перспектива для регіоналів - то світле майбутнє для котовчан і усіх українців.

Немає коментарів:

Дописати коментар