суботу, 22 лютого 2014 р.

Тріумф Правого Сектора і Дмитра Яроша!

Майдан освистуючи Кличка гукав увесь час: "Правий сектор!" Організатори були змумушені запросити на сцену Дмитра Яроша! Його виступ викликав ейфорію! Дивіться!


7 коментарів:

  1. Если бы не ПС, возможно, 22-е февраля было запятнано оппортунизмом и паллиативами. Слава Героям!

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо вам, парни! Спасибо... Вы словно сошли с древнерусских икон!

    ВідповістиВидалити
  3. Таки, гвоздем, в гроб оказались. Так не хватало интелигенции, этой силы в нужный момент.
    Не будь Вас, не горели бы БТР. Это круто, такой шрихт в нужный момент.

    ВідповістиВидалити
  4. Таки, гвоздем, в гроб оказались. Так не хватало интелигенции, этой силы в нужный момент.
    Не будь Вас, не горели бы БТР. Это круто, такой шрихт в нужный момент.

    ВідповістиВидалити
  5. Хлопці з правого сектора справжні герої, але не можна забувати, на чому завжди вигравали вороги українців. На внутрішніх чварах!!! Кожен має робити свою справу. Політик Клічко мав боротися всіма можливими політичними та переговорними способами за зупинку кровопролиття і він робив усе, що можливо і неможливо. Не забувайте про те, що ми маємо будувати цивілізовану державу, яку розумітимуть за її кордонами теж, а для цього потрібні виважені та легітимні дипломатичні дії. Правий Сектор був там де дипломатія закінчується і це було правильно. Тепер головне завдання - єдність всіх сил. Заради чого ви протиставляєте патріотів політиків і патріотів з Правого сектора? Хочете зробити приємно ліліпутіну?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ніхто нікого нікому не протиставляє, шановний пане! Котовські Партизани за єдність усіх патріотичних сил та усього українського народу!
      Слава Україні!

      Видалити
  6. Хлопці не організовуйте міжусобиць та гетьменщину, які вже не раз були згубними для України. Ярош із своїми хлопцями - реально герої, але дуже насторожують помиї, які починають литись на політиків, які теж внесли свій достойний вклад в боротьбу. Кожен має робити свою справу. Нам ще багато чого треба зробити для поверненни порядку в Криму та по всій території. Партизани, у вас є достойний противник - путінські "туристи". Вони не прості бандити, а ідейні, або гарно оплачувані спецпризначенці. Ділом займіться. Не лякаючи мирне населення допоможіть силовикам відловити поганців, та не дати вчиняти їм диверсії. І все має робитись з розумом.

    ВідповістиВидалити