середу, 26 лютого 2014 р.

Пацюки тікають з тонучого корабля, спалюючи документи!

У Теккерея є відомий роман "Ярмарок марнославства". Усі останні 23 роки котовська влада чепурилася на цьому ярмарку.

Але останні два дні їхнє життя та їхні дії можна назвати "ярмарком ганьби"!

Висолопивши язика вони, задравши спідниці і відштовхуючи одне одного, мчать у цьому напрямі, як молоденькі козлики.

Колись нацистські злочинці запевняли Нюрберський Трибунал, що вони не знали про концтабори і тільки зараз усвідомили при якому злочинному режимі вони жили!

Дивлячись на Єфремова та Шуфрича бачиш Герінга та Кальтенбрунера!

А котовські можновладці хіба дурніші?! Ось вони і мавпують зі "старших товаришів"!

Виявляється, вони усі підтримували Євромайдан і були таємнитми опозиціонерами!

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ знають усіх, хто підтримував Майдан, перебував на Майдані і тих, хто у Котовську протидіяв Майдану.

Ніхто не забутий, ніщо не забуте!

Але дивитися на це лицемірство, недолугу мімікрію, на нову шкуру цих зміїв, на коров'яче сідло котовських можновладців - смішно!

Смішно і карикатурно виглядає Валевський, п'яничка і боягуз, зрадник і сраколиз ПР, який у вівторок 25.02.2014 р. сміливо заходить до мерії і оголошує себе головним опозиціонером. Вимагає, шоби тепер йому чоботи лизали!

Смішно і ганебно виглядають усі силовики, які заявляють, що завжди були прибічниками Майдану! Хоча їхня ролля у направленні підлеглих для розгону Майдану нам відома.

Смішно виглядає знову пенсіонерка баба Маша, яка бігає по мерії ї волає: "Вони усіх нас повісять!" Її особисто на резинці від власних трусів!

Смішно і злочинно виглядає Сінько, який втікає з посади голови райдержадміністрації і незаконно призначає себе головою райради! Навіть тут порушив закон!

Смішно виглядає мер Іванов, який здає з поклоном Валевському партквиток ПР! Депутати міськради, які масово вийшли, за помахом керівної руки, із Партії регіонів! Хоча ще вчора клялися їй у вічній вірності!

Смішно виглядають працівникі меріії. Дорослі солідні люди, які весь вівторок сиділи і рвали на маленькі клаптики офіційні документи, що свідчать про злочини котовської влади! Ще б кулічики з мерського гімна ліпили!

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ знають, що частину документів клеврети мера вивезли з мерії на квартири. Розвідниками загону КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ кожна адреса відслідкована! За кожною машиною стежили до кінцевого пункту, сховати не вдасться!

У середу на засіданні міськради це ганебне лицемірство (лицемерство) продовжиться! Слизькі змії з холодними серцями та жадібними пащеками намагатимуться вислизнути з м'ясорубки Революції! І знову рибку з'їсти і на черговий хуй сісти!

Та чи вдасться це їм?

Бо КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ ПОПЕРЕДЖУВАЛИ, що на кожну хитру дупу в них заготовлений болт із зворотньою різьбою!

П.С. Особливе попередження Войцеховській і Плахотному: тікайте!


Немає коментарів:

Дописати коментар