суботу, 1 лютого 2014 р.

Якщо в духовці не засмажимося, то вони нас безпосередньо фізично повбивають

Від редакції КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ: як пояснив КОТОВСЬКИМ ПАРТИЗАНАМ експерт, стільниковий зв'язок діє на тих же хвилях, що і мікрохвильова піч. Тобто курка засмажується в ній за 20 хвилин, а ми засмажуємося від стільникових телефонів трохи повільніше.

Але біда чатує нас не тільки від основного принципу взаїмодії. Небезпека існує і ще у тому, що ці конструкції у будь-яку мить можуть впасти на голову людям.

Подивіться, посполиті, коли сильний вітер, як розхитуються та скриплять від натуги усі 19 вишок операторів мобільного зв'язку у нашому місті! Вам стане страшно!

Люфт верхівки цих веж щонайменше 10 метрів.

У будь-який час ці хиткі конструкції можуть впасти вам на голову!

В Одесі вже трапився прецендент.

Чекаємо у Котовську?



С крыши 9-этажного общежития Измерительного техникума на ул. Новосельского обрушилась 30-метровая вышка одного из мобильных операторов.

Как сообщает Храбро, падение произошло во вторник днем.

Техническое состояние, наличие разрешений и проектной документации на данную конструкцию вызывает вопросы как у жителей близлежащих домов и самого общежития, - отмечает издание. Проход к данной конструкции со стороны ул. Новосельского закрыт и возможен только со входа во внутренний двор с ул.Кузнечной.

http://www.048.ua/article/464686


Немає коментарів:

Дописати коментар