понеділок, 17 лютого 2014 р.

В Одесі пройшов черговий масовий марш проти антинародного режиму

16 лютого 2014 року понад три тисячі одеситів взяли участь у марші на підтримку Революції гідности. Зі скандуваннями "Банду геть!", "Слава Україні!", "Київ, Одеса – разом!" містяни від пам'ятника Дюку пройшли центральними вулицями міста. Вздовж усієї колони учасники ходи несли довжелезні 500-метрові полотнища синього та жовтого кольорів.

Під час маршу кілька разів неадекватні особи в супроводі "тітушок" намагалися спровокувати сутички, нападаючи на колону. Однак завдяки злагодженим діям свободівців та инших патріотів, які брали участь у ході, їхні спроби вдалося нівелювати. За словами Андрія Маляса, подібні дії відбулись з подачі місцевих намісників Януковича.

"Холуї режиму ніяк не вгамуються щодо національного піднесення в місті. Вони вперто та цілеспрямовано намагаються спровокувати громадські протистояння аби згодом застосовувати жорсткі заходи по відношенню до акцій протесту чи будь-яких инших мирних політичних заходів. Для цього залучають "лівих" прокремлівських маргіналів та безпритульних волоцюг. Однак попри їхні нікчемні намагання місто змінюється. Тиха "аполітична" Одеса, про яку тривалий час створювали міфи, перетворюється в бурхливу хвилю національного відродження", – зазначив свободівець.





Прес-служба Одеської обласної
організації ВО "Свобода"
тел. 063 5635301, 098 0010519
skype: vasil.sydorak

Немає коментарів:

Дописати коментар