суботу, 15 лютого 2014 р.

Поліцайське весілля! Фото

Поліцай Вітя Вчительок-Цяця одружився. Вдруге. Як казав управдом Бунша із к/с "Іван Васильович змінює професію", псує нам квартальну статистику.

Обраницею збоченця стала дівчинка Свєта, його колишня колега та шанувальниця нарядів а-ля "розбещена школярка"

Для дівчинки, що народилася у глухому селі Фрунзівського району, вийти заміж у Котовську за збоченця - то великий кар'єрний рост! Вітаємо.

Як відомо раніше Вітя Хуєв працював вчителем історії у селі Середній Фонтан. Шантажуючи неповнолітніх школярок поганими оцінками, вимагав від дітей сексу. А потім, взагалі, став жити із 14-річною дівчинкої із неблагополучної сім'ї.

Коли ця історія вигулькнула на поверхню, на огляд місцевої громади, бо дівчинка почала хизуватися перед подружками своїм коханням із дорослим віслюком, Вітя змушений був піти зі школи у велику політику: стати підручним депутата Клімова у нашому місті.

Історія взаємин молодят дуже романтична і пасторальна.

Свєта увесь цей час працювала вчителькою у школі села Середній Фонтан, і історія Вітіних збочень відбувалася на її очах! (О, Господи, і ці люди навчають наших дітей!) Її, майбутню матір, ця історія не засмутила і не послабила потягу до одруження з Вітею.

Увесь час їхніх романтичних стосунків Вітя Хуєв періодично зустрічався із своєю колишньою дружиною, не припиняв із нею інтимних зв'язків. Давав поради стосовно її кавалерів, переважно негативні. Свєту це теж не засмучувало. Высокие-высокие отношения.

І ось вчора вони побралися. Як і належить збоченцям, посеред зими. Вітаємо. Нову шведську сім'ю в Україні.


                                       Загадка: починає роздягатися чи наспіх одягнувся?

Немає коментарів:

Дописати коментар