понеділок, 2 грудня 2013 р.

Розслідування КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ: Чому фонд "Відродження" припинив свою діяльність в Україні?

Фонд "Відродження" виступив із заявою, що у зв'язку із звірячим розгоном Майдану, він припиняє свою благодійну діяльність в Україні.

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ не вважають, що нерви у вельмишановного пана Сороса такі слабкі та тендітні, тому й провели своє розслідування обставин цієї справи.

Як і завжди відбувається, з'ясувалося, що причина демаршу лежить не в політичній, а в економічній площині!

Просто українське відділення фонду "Відродження" розорив уродженець Березівки, заробітчанин у Котовську, гастарбайтер на усі руки Вітя-Вчительок Цяця.

Влаштувавшись у Комітет виборців України, одну з найбільш корумпованих громадських організацій в Україні, він швидко опанував їхні оборудки і почав діяти за заповітами свого вчителя Анатолія Бойка.

Разом із своєю громадянською дружиною, також ласою до чужого добра, вони настрочили у фонд "Відродження" купу шахрайських пройдисвітських проектів під які отримали скаженно великі гроші. Які, за непереборною звичкою, поклали до своїх бездонних кишеней.

Безлуздість та шахрайство їхніх проектів видно неозбройним оком.

Чого тільки вартий проект підготовки молдавського населення села Малий Фонтан для прийняття українського громадянства! Наче мешканці молдавського походження Малого Фонтана не розуміють української мови чи не можуть самостійно сходити у паспортний стіл, аби отримати паспорт!

Але Вітя-Вчительок Цяця отримував під цю програму від фонда "Відродження" 60000 гривень на рік! Писав звіти про проведенну роботу: тренинги, лекції, турпоходи тощо.

А підготовка зайців котовського району до виживання у лісі в умовах зими? Вітя Хуєв відзвітував, що проводив практичні заняття: особисто вчив зайців гризти кору дерев! Без цього вміння зайці б не вижили у суворих умовах Північного Причорномор'я!

А рити нори та утеплювати їх скловатою? Вітя начебто закупив на гроші фонду декілька тонн скловати для зайців! І особисто облаштував їм нори! Списавши частину грошей на будівельні роботи!

А без цього трапилася б велика екологічна катастрофа, яка могла перекинутися на Балтський, Савранський, Кодимський райони, майже до самих Карпат!

На попередження цієї катастрофи Вітя також отримав гроші.

Інші проекти, які оформлювалися на Вітю та його громадянську дружину, ще більш смішні! Й не менш грошовиті!

От завдяки цьому грантожеру і розоривсься фонд "Відродження"!

Це вам, пан Сорос, не аглійський фунт понижати, отримуючи на цьому декілька мільярдів! Тут думати треба! Підметушитися вчасно! Реалії знати, як знає їх Вітя-Вчительок!

А наш спритник Вітя-Вчительок Цяця вже розводить інший "солідняк"! Тепер він розповідає депутату Клімову, як їм виграти наступні вибори у нашому окрузі!

А в цей проект будуть вкладені ще більші гроші!

Вітя Хуєв тримає нос по вітру! Єдине, що відволікає його, коли за вітром йдуть молоденькі школярки!


Немає коментарів:

Дописати коментар