вівторок, 3 грудня 2013 р.

Котовська міська Рада знов зганьбилася! Метушиться під клієнтом навіть не як професійна повія, а як - натхненна хвойда!

Навіть Одеська міськрада вперлася: не будемо цю дурість підписувати і все! І відмовилася підписувати розіслане по містах "звернення"! Її три рази примушували, допоки щось вимучили!

А котовські лакузи, задерши спідницю, побігли із голою дупою поперед паровозу! Зібрали втихаря найбільш безпринципних і, під речататив пенсіонера Обертайла, виражаючи свою неволю (так-так, а не висловлюючи народну волю!) швиденько підмахнули!

Бо нашвидку підмахувати - то їхня, хвойдівська, сутність!

Що підписали, самі хоч читали, конюхи з маркшрейдерами?

Знову про підрив кимось негарним вашого доступу до корита? Знову що хтось намагається присвоїти те, що ви вже давно присвоїли? Знову: рятуйте, там без мене Батьківщину грабують?!

Тільки провладні хвойди можуть, виступати від імені усіх людей міста? Коли ви спитали в когось за цю дурість, що ви підмахнули?

"Конституція України гарантує розвиток суспільного життя в Україні на засадах політичної, економічної та ідеологічної багатоманітності, забезпечує утвердження реальної багатопартійності та легалізацію опозиційної діяльності". - Шкода тільки, що ви усі ці гарантії у людей забрали і собі привласнили! У вас же принцип - своїм усе, іншим - кийки Беркуту! Де ви бачили політичну, економічну та ідеологічну багатоманітность у нашому місті? Та ви душите усе, що не вкладається у рамки ваших уявлень чи суперечить вашим інтересам, як Шариков котів!

"Втім, процес підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом як один із етапів європейської інтеграції країни перетворився на механізм розколу Українського народу, зародження у ньому ворожнечі та нетерпимості, породження насильницьких дій та нехтування
конституційними основами державності". - Та хіба не ваша духовно злиденна партія, яка має більшість у Котовській міськраді, стільки часу агітувала за Євросоюз, а зараз кинулася у обійми Московії? Хіба не ви цим розкололи суспільство? Вірніше, остаточно відкололи себе від суспільства? Хіба не є ознакою вашої ворожнечі та нетерпимості до українського народу - побиття студентів на Майдані, переслідування і добивання кийками дітей по усьому Києву? Так хто породив насильницькі дії у країні?! 

Сором вам очі ще не виїв, чорнороті підписанти?

"Фактично через штучно створений інформаційний дисбаланс українське суспільство стало свідком спроби державного перевороту, у зв'язку з чим питання міжнародних відносин України перетворилось на загрозу національному суверенітетові держави, її національної цілісності та недоторканості" - Тю-тю-тю! Та ви перший канал подивіться і тоді кажіть про інформаційний дисбаланс! Спроба державного перевороту вам мариться? Що ваші банки, заводи, базари, дачі вже перейшли в народну властність? Чи це ви вішаєте ярлики на інших, щоби на вас не подумали? Бо ваше "ніжайшеє" звернення і є закликом до державного перевороту!

"Неприпустимим є зловживання та спекулювання цією ситуацію в інтересах окремих політичних сил, що має наслідком злочинне руйнування конституційного ладу України як суверенної держави". - У Котовську окремою політичною силою можна назвати тільки партію Регіонів, оскільки вона має повну владу у міськраді, усі керівні працівники виконкому теж регіонали! А також керівники комунальних підприємств! Ви - окремі! Інших не існує у дієвому політичному, економічному, культурному просторі міста! Тобто виходить, що це ви, регіонали, зловживаєте та спекулюєте ситуацією із метою руйнування конституційного ладу України?

Ну те що вони просять ми і коментувати не будемо! Чого можуть просити хвойди? Гроші за послуги? "Кришування" від влади? В шістнадцятий ще шампанського, коли в країні пожежа?

Провідник загону КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ Іван Гонта, від імені усіх небайдужих та чесних посполитих людей міста

Немає коментарів:

Дописати коментар