четвер, 17 грудня 2020 р.

Свинарник під виглядом ресторану! Обережно, антисанітарія!

Кажуть, що у зв'язку з недотриманням санітарних норм у ресторані "Фрегат", пацюки, які там живуть великими зграями на складі, кухні і у залах, досягли вже розмірів піврічних поросят. Тому власники "Фрегату" вирішили потруїти пацюків тими продуктами, які вони відсилають у школи і дитячі садки Подільська!

Але в результаті цієї хімічної акції загинуло багато навколишніх котів і собак!

Трупи тварин підбирали працівники "Фрегату". Мабуть, м'ясо котів і собак пішло на котлети та інші вироби із м'яса, що подають у ресторані "Фрегат".

Скоро новорічні свята, і от власники "Фрегату" вирішили запастися продуктами для своїх ймовірних гостей.

Подільчани, пам'ятайте: дохла собачатина - погана котлета! Дохла кішка - поганий віденський шніцель! А стейк із будь-якої екзотичної тварини, що вам запропонують, - то впольований на кухні пацюк!

Живодерам із "Фрегату" треба покінчити із небезпечною антисанітарією в ресторані, побудувати каналізацію, перестати пестити, селекціонувати і розпліднювати пацюків для кухні, виносити сміття і відходи у належні, побудовані містом, місця і, врешті-решт, оформити документи на право вести ресторанну діяльність. І ще, хоч іноді, мити руки! 

Бо зараз цей "Фрегат" виглядає і працює як задрипаний гадюшник!

Про проблеми перебування та існування інших небезпечних для людей комах, плазунів, змій, ящірок та тварин у ареалі ресторану "Фрегат" ми розповімо у наступних публікаціях. Буде страшно! Але ще страшніше переступати поріг цього гадюшника! 



Це сміття біля кухні "Фрегату"!!!




А потім працівники ресторану "Фрегат" збирають руками це сміття, і на ньому готують для своїх клієнтів шашлики!

Подільчани, бережіть своє здоров'я та здоров'я своїх дітей!

Немає коментарів:

Дописати коментар