четвер, 17 грудня 2020 р.

Наркоман просить подарунку у Святого Миколая!

Кримінальник наркоман Майтала вирішив написати листа Святому Миколаю і попросити в нього подарунка на Новий рік.

У своєму листі кришнаїт Майтала пише:

"Деда, падари мне на новай год 375 грамов герыча, а то грибы уже есть не магу, а траву усю менты казлы забрали, гаварят шо запрещено! Я был увесь год паслушным Албанскому, Маланюку и Гарику мальчиком. За долю малую делал всё шо мне гаварили и малился харе кришна каждый день. Хачу ширятся от пуза..."

Зовсім йобнувся цей висушений наркоман у наркотичних загулах! Виборча компанія закінчилася, штаб Албанського перестав підганяти йому наркоту у мега кількостях, ось цей йолоп і вирішив звернутися чи то до Святого Миколая, чи то до Діда Мороза!

Із безпосердністю дегенерата він погрожує Святому Миколаю:

"... А ежели ты старый не паложиш куда нада закладочку то я напишу, что твая внучка Снегурачка блядь! И шо она сосёт у Янчевского. И скора родит от Петака!..."

Також у своєму листі Майтала остаточно впадає в істерику і погрожує Святому Миколаю, що він перестане у нього вірити і напише на нього донос депутату Маланюку, "каторый очень хароший и багатый!..."

"... А ищо ежели тваи алени не принесут мне герыч или кокса то я буду верить в Святую Маланку, и мне Саша Маланюк абещал на Маланку падарак зделать, целый пакет атличнава колумбийскага кокаина абещал на Маланку падарить, в порт уже завезли. Но гаварит верь только в Маланку! Буду петь щедровки: прилетел Хари Кришна, порашок расыпал...! Так шо думай старый хрен Мароз! А то станеш порохаботом, как Гончаренко и эта пизда Палиту, каторая тоже сасёт у Янчевского! И я митинг против тебя со Скулей арганизую пад прокуратурай. Парфирыч абещал, шо дело на тибя аткроет, Парфирыч тоже хароший...А Албанский плахой, он мне в последний раз вместо герыча муку падсунул, ту шо он зажал липечанам на выборах. Теперь у миня в живате калабок. Скора ражу..."

Також він згадує у листі свого друга-подєльніка збоченця-маньяка Віталіка Левицького, бо той свої прохання до Діда Мороза завжди підписує чужими іменами, за звичкою, і вже більше сорока років отримує від Діда Мороза віртуальний хуй.

"... А ищо мой друг, мамкоёб Левицкий, каторый хоть и называет в разгаворе с Игорем Барисычем меня мелким бандитом и пидаром, дал мне очень ценый савет, написать на тибя в лигу ЛГБТ, патаму шта миня там уважают и резиновый член пришлют, каторым я чесно паделюсь с Левицким..."

Отакі у нашому місті передсвяткові справи.

А ми можемо лише порадити Майталі написати у Спортлото и змінити напрям свого кримінального бізнесу - почати красти курей. Бо куриця, вона хоча й не куриться, але непогано їсться!

Отакої. Шануймося

П.С. А Майтала хай не плаче токсичними ацетоновими сльозами із домішками клею, бо може йому СБУшники на Новий рік щось, крім данних оперативних з'йомок по кримінальних справах, підженуть...

2 коментарі:

  1. Какие же они гандоны, все перечисленные в статье! Особенно Янчевский и Маланюк! Ездили вместе в Одессу, челобитную били)))

    ВідповістиВидалити
  2. Пидар вонючий этот майтала, хуй ему в рот!

    ВідповістиВидалити