четвер, 10 грудня 2020 р.

Отвєточка від влади партії ОПЗЖ запрацювала! Слідкуємо за розкладами

Нарешті, діюча влада збагнула, що втратою рейтинга президента Зеленського і партії "Слуга народу" скористається у першу чергу ОПЗЖ. Що саме ОПЗЖ забирає у них виборців і є головною небезпекою на майбутніх виборах.

Для цього було вирішено позбавити ОПЗЖ будь-якого доступу до влади, відповідно до фінансових та інформаційних ресурсів. Тобто, не брати в усіх  радах фракцію ОПЗЖ у владну коаліцію.

Розпорядження пішло по областях.

Яскравий приклад цього ми побачили у новоствореній Одесській обласній раді. Де найбільшій фракції дали "от ворот поворот" і влада навіть пішла на домовленності із Шмушковичем, який є організатором істерії проти Зеленського на території усієї області. А "За майбутнє!" не узяли у коаліцію, бо лідер фракції Сергій Паращенко мав великі апетити, хотів бути головою облради. Але лідер "зелених" Григорій Діденко чудово розумів, що Паращенку і його банді не можна давати жодних посад, ані голови, ані заступника, бо усі навчені досвідом: їм дай палець - по руку відкусять! Тому Серьйожа із братвою примкнули до вигнанців ОПЗЖ. Було дивно дивитися, як провладний Шмушкович штовхав у бійці сина Паращенка Сергія! Це вже навіть не ярмарка марнославства, це ярмарка цинізму.

Вибори у Подільській райраді відбудуться завтра і будуть відбуватися у відповідності до вказівок правлячої у країні верхівки. Тобто, фаворити від ОПЗЖ Коваль і Карауш не мають аніяких шансів (та й не посміють йти проти волі президента і губернатора) Більшість зможуть сформувати 3 фракції і відповідно через хуй буде кинута або Європейська Солідарність, або "За майбутнє!". Враховуючи сьогоднішні обшуки у житлі та на роботі у Сергія Паращенка великі шанси опинитися вигнанцями мають саме вони. Хоча можуть бути і четвертими, у якості ні на що не претендуючих овечок. Головне: аби не розстріляли!

Нагадаємо, що нинішня райрада перебиратиме на себе функції облради і наступні 5 років керуватиме таким крупним адміністративним формуванням, як Подільський район (колишні об'єднані Подільський, Балтський, Кодимський, Савранський, Любашівський, Окнянський та Ананьєвський райони)

Швидше за усе, переможе на посаду голови Подільської райради представник партії "Батьківщина" чи "Слуга народу!". Прізвища зараз уточнюються.

Пильнуймо!

П.С. Ситуація з коаліцією в Подільській міськраді то особлива тема. Там встигнули проскочити до рішень верховної влади. І ця ситуація є єдино можливою для стабільності у місті і нормального функціонування влади. Цю ситуацію ми ще розберемо в подальших публікаціях

2 коментарі:

  1. Сінько на фото ну реально біг босс. Я думаю він і керує там усіма процессами.

    ВідповістиВидалити
  2. В райраді реально бардак наступив коли Гриша донецький поц приїхав і почав жопою трусити що він тут головний на усіма і гроші йому давай. Батьківщина Гришу послала нахуй і хай пиздує!

    ВідповістиВидалити