понеділок, 21 грудня 2020 р.

Сонька Золотая Ручка Ходюк краде гроші із порошенківського "общака"!

У вівторок 22 грудня відбудеться сесія Подільської райради, на якій буде обиратися голова цього, вибачте на слові, органу.

Ситуація навколо цієї посади, яка раніше була заплутана як лабіринт Мінотавру, зараз вийшла на пряму розбійницьку дорогу.

Нагадувати нашим читачам наскільки важлива ця посада, ми думаємо, не треба. Обирають людину, яка буде головою виконавчої влади семи колишніх районів, нині об'єднаних в один. Тобто, керуватиме усіма цими структурними, транспортними, фінансовими, кадровими, земельними та іншими ресурсами. Фактично з повноваженнями царя, під наглядом представника президента.

Заплутаність ситуації полягала у тому, що шматок ласий, і кожен кулік-олігарх пхав на цю посаду жабу із свого болота. Оскільки нещодавно відбулася на Одещині перегрупування олігархів, то груп було багато і усі вони були безтолкові.

Кандидати-фаворити злітали із шахівниці наче фігури під час сеансу Остапа Бендера у клубі "Чотирьох кляч". "Билась нечисть грудью в груди и друг друга извела"

Перспективним був кандидат від Паращенка пан Балан ("За майбутнє!), але у зв'язку із проблемами, що виникли у Сергія Володимировича з певними, на цей раз серьйозними, правоохороними органами, він тихо відйшов у сторонку покурити і, як той дядя Поплавський, не мріє більше ні про які квартири на Садовій 302 біс. Ну які можуть бути владні претензії, коли проводять обшуки навіть у тещі його шефа Паращенка? Тут треба відсидітися в очереті.

Так само несподівано вилетіли кандидати-фаворити від ОПЗЖ. Кандиати потужні і реальні: Сергій Коваль, якого проштовхував Князь Хачатрян і Олександр Карауш, ставленик Володимира Синька. Вони могли не тільки попити крові у інших кандидатів, але й реально поборотися за посаду. Але прийшло губернатору розпорядження від Президента: ніяких коаліцій з ОПЗЖ, ніяких представників ОПЗЖ у владі - і гуд бай, май лав гуд бай! Сушіть труси на веслах!

Особливо обідно за Серьйожу Коваля, він за гараж, тобто, за посаду "Родину продал", а його вижбурили, як цуценя. І навіть партнер по бізнесу Князь безсилий йому допомогти. Серьйожа довгий час маскувався під патріота, намагаючись набути політичного рейтингу (перебував у БПП), а потім, за посаду!, вильнув сракою і перейшов у ОПЗЖ! Зрадити - зрадив, а 30 срібників пролетіли повз касу. Абідна нам за Серьйожу.

Батьківщина не висунула свого кандидата, хоча і продовжує володіти "золотою акцією" в райраді. Зараз вона виглядає найбільш адекватною і згуртованою командою. Додайте сюди мізки і волю пана Душейка, і стає зрозуміло, що якщо вони в окопі навіть і обісруться, то на їхню боєздатність це ніяк не вплине.

І от на тлі цих розкладів яскраво викарбувалась угодовська і опортуністична позиція "Слуги народу!" і барижно-зміїнна "Європейської солібездарності".

Правляча партія, ти ба, от диво!, не знайшла потрібним висувати свого представника на керівну посаду у такому важливому регіоні, натомість, усіляко почала протискувати представника "Європейської солібездарності".

Отут ми й бачимо, що Мінотавр вирвався із лабіринту, і всі побачили, що це не анонсований батько героя Сорока, який зіскочив з амбіцій при першому окрику Мойші Шмушковича, а Мінотавром, напів людиною, напів биком (вірніше, напів коровою) є Сонька Ходюк. Та сама сраколизка Мойші Шмушковича, що ще 3 роки тому пасла корів у Косах, а зараз хоче керувати семи районами.

У чому ж тут справа і де той клятий Бобік заритий? Чому "Слуга народу!" підняла лапки вгору і цими рахітичними лапками оскаженіло і навіженно погрожує усім депутатам, агітуючи за ЄС.

Чому голова облради Гриша Діденко вже неодноразово приїздить у Подільськ і тисне на депутатів, і погрожує депутатам, і сулить пряники, аби тільки вони проголосували за цю косівську жабу Ходюк?

Гриша намагається кулуарно (але так, щоби усі чули!) пояснити свою стрибучість політичними компромісами із тимчасовими союзниками. Мовляв, ЄС віддала нам владу у Одеській райраді, а ми у відповідь віддаємо їй у Подільській. Але це пояснення конає тільки для лохів і для самого Гриші.

Компроміс це коли сторони поступаються чимось суттєвим із свого заради миру, дружби і тараньки. Тобто, десь ущімлюють себе. Ну, падаючи, зачіпляються чудом за балкон. Чудо болить, але не розбився, залишився живим і в коаліції.

У Шмушковича в Подільському районі величезний бізнес, фінансові інтереси + виборчий округ, який страхує його свояка Гончаренка від тюрми. Йому, мей-мей, є що втрачати. І от Шмушковичу, аби не втратити це, конче потрібна своя людина-маріонетка на чолі району. Це для нього питання життя і смерті.

Натомість у Одеському районі в нього нічого не має. Нафіга йому той Одеський район? Йому потрібен лише Подільський, Північ Одещини.

Так ось, за усе своє багатство і свободу Міша Шмушкович віддав Гриші і "Слузі народу!" - н і ч о г о! нуль! Шикарно торганув повітрям!

Зі Шмушковича можна було зняти усе! Він готовий був платити набагато більшу ціну! Гриша, ну хто так торгується?! Горе ти в єврейській сім'ї...

От по цій логіці, або Гриша Діденко нічого не розуміється в політичних торгах і стратегічних моментах обісраності Шмушковича, або вводить нас усіх, в першу чергу своє керівництво в Києві, в оману. І справжньої ціною був не політичний компроміс, а пару пачок хрустких зелених купюр (Мойша вміє прокручувати гешефти) Що найвірогідніше, за нашою оцінкою.

А тепер до головного, де сміх і сльози, гріх і фарс, гарматне м'ясо і змій-спокусник для кандидатки.

Розуміючи усю важливість отримати посаду голови Подільської райради для себе, клан Гончаренко-Шмушковича виділив Софочці Ходюк по 5 тис. доларів на підкуп кожного кандидата. Тобто, голос кандидата "за" вони оцінили у 5 тис. доларів.

Контролювати чесне виконання (бо депутат гроші узяв, а проголосував серцем) вони вирішили гібридно. Тут і видача разом із сумою певної ручки, з відмінним кольором чорнил, аби перевірити, хто як голосував, і написання у квадратику замість галочки чи хрестика першої літери свого прізвища (закон це не забороняє) та ініші вигадки запаленого Мішіного мозоку. Контроль серьйозний, ставки високі, попереду маячить тюрма і бідність.

Але від трагедії високого накалу до фарсу повного облажалова один пук Софи Ходюк. Вона, дійсно, намагається підкуповувати депутатів інших фракцій, пропонуючи їм ... 500 доларів! (Інформація достовірна, із декількох джерел!)

Уявіть собі, з кожної порції назначених для депутатів хабарів, вона краде собі у кишеню 90%! Пропонуючи депутатам лише 10%. (Тобто, 4500 доларів у власну піську, 500 доларів відаю тобі, небоже, тобі так гоже!) Тобто, дівчинка не втрималась і вирішила заробити ще й на цьому! І ви думаєте вона не буде красти на посаді? Якщо вже лапошить своїх хазяїв? І зневажає колег, вважаючи, що їм і 500 доларів від пуза вистачить. Смішна дівчинка забула, що більшість депутатів райради то солідні і заможні люди, а не, як вона, жадібні голодні задрипанці.

Отакий тераріум являє собою партія "Європейська солібездарність"! Отаких тупих і воровитих своїх представників вона просуває на керівні посади в Україні!

Усі розуміють, що Сонька Ходюк (Сонька Золотая Ручка, як називають її у Куяльницькій громаді) буде лише сидіти рівно на жопі кріслі і поважно розмухувати щоки, ховаючи за ними вкрадені долари, а керувати районом, вірніше грабувати район, буде Міша Шмушкович, затятий невиліковний шахрай і кидала.

В Подільській райраді є дуже багато фахових людей, спеціалістів із досвідом державного управління. Є гідні люди в усіх фракціях, крім Європейської Солідарності, там тільки вори і бариги. Чому голова облради, Шмушкович, Маланюк нам тицяють оцю дівчинку-колгоспницю, яка нічого не вміє, як красти, яка три роки була замом Паламарчука і вони разом вкрали у Куяльницької громади 71 млн. гривень (за данними Держаудиту) Невже цими депутатами буде керувати малолітня воровита доярка?

Зараз обирається людина, яка 5 років керуватиме величезною територією, рішення і діяльність якої будуть впливати на долю сотень тисяч людей, наших земляків. Не можна це легковажно віддавати на відкуп пройдисвітам, навіть якщо цього потребують інтереси коаліції "Мойша+Гойша".

Відповідальність починається із тебе, депутат! Немає нічого таємного, що не стало би явним

7 коментарів:

  1. Так деж правоохоронні органи, чи вони теж кришують. Як заступник голови Куяльницької громади, може бути головою р-ну? А за 71 млн. хто буде відповідати?

    ВідповістиВидалити
  2. А чому не пишете про людей, які достойні і які фахові? - ще все може бути...

    ВідповістиВидалити
  3. Корупціонери можуть тиснути на депутатів. А може виборцям спробувати тиснути на своїх обранців. Може не всі продажні?

    ВідповістиВидалити
  4. Шмушкович наебал всех(

    ВідповістиВидалити
  5. Проштовхують марионетку, щоб і надалі нас грабувати. Депутати, будьте пильними - не всі ж продажні!

    ВідповістиВидалити