понеділок, 14 грудня 2020 р.

Шмушкович став пасажиром!

 Піднята шуміха навколо обшуків у маєтку Сергія Паращенка затулила ще одну не менш значущу подію.

У неділю пройшли обшуки у Михайла Шмушковича, головного організатора і автора антипрезидентської компанії Олексія Гончаренка, друга голови облради Гриші Діденка, якому була віддана бюджетна комісія облради. Тобто, у головного бюджетника області проводять обшуки за фінансові махінації.

Обшуки вдома і на роботі проводили ДБР та СБУ.

Але чомусь сайт "Думская", відомий усім як "зливний бачок", не повідомив громадськості про цю подію, про обшуки правоохоронців у їхнього шефа. Мішу від'їбали тихо.

Щоправда, у дружини Міші Каті Лакєєвої сталася істерика, але ні правоохоронцям, ні Шмушковичу до такої ситуації не звикати. Катерина любить повередувати за казенний рахунок. Таксі "Бонд" одразу привезло їй заспокійливе із секс-шопу. Хоча заспокійливе потрібно було Міші.

Тим часом голова облради Гриша Діденко продав Шмушковичу і Гончаренку Північ Одеської області (Подільський район) за частку "малую" (одноразову фінансову допомогу у власну кишеню)

Гриша особисто приїздив у Подільськ, аби тиснути на депутатів, щоби вони обрали головою райради представницю партії "Європейська Солідарність", підлеглу Шмушковича і місцеве опудало, Софійку Ходюк. Мабуть, Гриша, зачарований блиском зелених купюр, забув, що він представник зелених у політичному вимірі. І що зелений колір має асоціюватися у людей не з американськими купюрами, а з командою Президента.

Незабаром сесія облради. Ми думаємо, що ми усі побачимо, як гроші платників потечуть на проекти Олексія Гончаренка і Михайла Шмушковича, себто на проекти партії "Європейська Солідарність", на агітацію проти Президента Зеленського і реванш Підорошенка!

Там усе зрозуміло. Неясно лише, де цупка рука Рафаїловича? Бо з пасажиром Шмушковичем настав час щось вирішувати

П.С. Злив Паращенка, як баласта, нічого Мойші і Льошику не дав. Вони вже пасажири

3 коментарі:

  1. Так это Миша ей в бокал нассал? ))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  2. Велика дяка хлопцям ДБР та СБУ! Велика над1я на судд1в - коли ж хоть когось посадять? Просто справедливости хочеться, щоб вона нормою життя стала. Спасиб1 партизанам за висв1тлення под1й облради.

    ВідповістиВидалити
  3. Та невже ми, жителі області можемо тільки наблюдати і не взмозі щось зробити, міняти на краще, якось тиснути на тих же депутатів?

    ВідповістиВидалити