середу, 30 грудня 2020 р.

Чи є депутат Албанський "радєтєлем" за народ, чи він залишився гнусним баригою?

Місцевий депутат-бізнесмен Олег Албанський, що пролетів на виборах мера, втратив орієнтацію у просторі. З одного боку він - народний обранець по партійним спискам, з іншого - кримінальний бізнесмен. Це роздвоєння заважає йому визначитися: розумний він чи красивий. Ось і плескається, як гімно в ополонці, не знаючи куди і до кого прибитися.

Як депутат, він має своїм прикладом показувати подільчанам приклад законослухнянності і бути моральним авторитетом, а як акула феодального капіталізму він має грабувати цих самих подільчан. Така доля. Ось і намагається наш Олежик втриматися на двох стільцях однією сракою, доводячи себе до роздвоєння особистості на цьому моральному шпагаті.

Павільйон свого магазину "Імперіал", що на вулиці Армійській, біля другого КП, він побудував, вірніше прибудував павільйон до віджатого у громадянки Молдавської магазину, на силовому кабелі. Тобто, вчинив порушення закону, злочин. Там не можна будувати! Це питання безпеки для усього міста. Це питання функціонування міста і життя його мешканців.

Поки Албанський числився звичайним баригою, йому було глибоко начхати на права громадян і роботу стратегічних структур міського господарства. Йому було насрати на закон.

Але тепер він депутат, лідер фракції у міськраді, фракції правлячої партії.

І подібна поведінка вже не просто злочинна і аморальна, але й розслідується ДБР.

Додамо, що для стоянки авто біля магазину "Імперіал" Албанський вкрав частину тротуару і дороги. І високовольтний стовб стоїть прямо посеред його стоянки, порушуючи усі правила облаштування вулиць міста, і створюючи небезпеку для водіїв, що паркуються.

Тож ми пропонуємо депутату Олегу Албанському подати приклад усім мешканцям Подільська і самотужки знести незаконний павільйон магазину "Імперіал", який побудований з порушеннями закону і правил на силовому кабелі!

Олег, покажи виборцям, що твої обіцянки - не цяцянки! Розхуяч незаконбуд до бісової матері! Хай люди бачать, що ти не брехун і популізд, а моральний авторитет, пастир, політик нової формації, європеєць! А не курва барижна, що прийшла в політику, аби лобіювати власний бізнес.

Що ти, закликаючи людей до чесного, законослухнянного життя, починаєш із себе! Подаєш приклад! Що тобі не має чого приховувати від громади. Що ти не як цар Кощій над златом чахнеш!

Що ти с п р а в ж н і й, як оцей персонаж!

І хоча легендарні щоки Албанського дисонують із уявленнями про політичного і морального аскета, ми йому ці щоки пробачимо, якщо він наведе лад у своєму бізнесі і голові. А поки легендарні щоки затуляють усе, що можна доброго в ньому відшукати.

Правоохоронці і місцеві контролюючі комунальні органи мають звернути свою прискіпливу увагу на павільйон магазину "Імперіал" на вулиці Армійській, і якщо депутат Албанський не хоче ставати пастирем і зносити незаконну будівлю, примусити його виконати вимоги закону.

Люди не можуть страждати від забаганок і ненажерливих бізнес апетитів депутата-бізнесмена Олега Албанського.

П.С. Про інші злочини цього бариги ми розповімо у наступних публікаціях. Албанський має час усе виправити

5 коментарів:

  1. Респект! В точку! Спасибі.

    ВідповістиВидалити
  2. Албанський ухиляється від сплати податків. У нього не оформлені працівники, які потім залишуться без пенсії.

    ВідповістиВидалити
  3. Якщо такі речі ми вже почали обговорювати - правовій державі бути!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Разом переможемо! Громадянському суспільствву і правовій державі бути!

      Видалити
  4. У него с 300 человек, максимум 100 работают официально. Так как не возможно допроситься.
    У него есть шавка, которая гавкает рядом Ратнер Катерина(она же скотина)
    Эта Сука решает кому работать официально а кому нет.
    Так мало того, официально трудоустроиные оплачивают все налоги со своей зарплаты. Тобиш этот Албанський нехера толкового не даёт людям. Да и людей за людей не держит.
    Инфы много есть на эту суку.

    ВідповістиВидалити