пʼятницю, 18 грудня 2020 р.

Ху іс, домнул Маланюк? Або "чорне" зерно нашого чорнозема

Останнім часом, із зміною політичних політичних писків на убогій палітрі Півночі Одещини, усе більше в наших краях став відблискувати мармизою, а не тільки бути рейдером та колгоспним хуліганом, ліпецький політичний діяч Саша Маланюк.

Відомий раніш лише від'йомом чужих врожаїв у сусідів-фермерів, посівами своєї курурудзи поверх чужої насіяної, підвозом мешканців з Ліпецького, переважно вчителів, піглеглих його матінки, на мітинги на захист Пітака, відпочинками у сауні згорілого "Вінтажа" разом з тим же Пітаком, звинуваченнями у позашлюбному батьківстві, катанієм Гриші Діденки на своїй машині на п'янки-гулянки в свої ліпецькі покої, англо-саксонським прізвищем своєї бабусі - Лібхєрр, невідомим походженням стартового капіталу та "прочімі шалостями нєхорошімі" зараз Саша став таким поважним гусем, що не усілякій свині він і товариш.

Настільки не товариш, що навіть його кум Руслік Пітак у своїх видатних відеозверненнях називає його із лагідною зміїнною посмішкою "Сашенькой".

А це дорогого вартує! Бо ласкаво-зменьшувально Руслан Іванович називає тільки дружину - Владиленушкою, бринзю - бринзюшкою і Маланюка - Сашенькою!

Після того, як Саша щільно похороводив у штабі "ЗЕ!" на гроші Албанського, він успішно обрався до Одеської обласної ради шляхом підкупу виборців та іншими тисками на своїх земляків-ліпетчан. Тепер він "біла кость" і "столична масть", і ніс - в тютюні. Хоча тепле з мокрим і волохате з квадратним досі плутає і порівнює.

Саша приїзджає в Подільськ роздавати чудесні поради і цінні вказівки із тієї ж табакерки, де ніс його ночував. Але приїздить він тепер на авто за 100 тис дол. із охоронцями. Бо цяця! Це його, звичайно, характерізує, бо, як ми усі знаємо, тут і до Фрейда не ходи: чим дрібніша шістка - тим більше понтів!

Але психічні проблеми Сашиного самоствердження хай цікавлять психологів з дієтологами, а нас з його короткої біографії цікавлять лише: звідки гроші? І хулі ти сюди приплентався?

Редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ провела своє журналістське ретельне розлідування і достеменно з'ясувала усі деталі Сашиної загадкової біографії де мухи таки їблись що аж гай шумів!

Почнемо з того, що юнак з Ліпецького Саша Маланюк в одних штанах поїхав вчитися в Одесу. Через певний час повернувся із великими грошима невідомого походження, викупив у Вані Стрелі найбільше фермерське господарство "Нива+", став господарювати, потім примкнув до команди Олексія Гончаренко і БПП, потім подружився і покумився з Пітаком, потім поліз в політику і переметнувся перед місцевими виборами до "ЗЕ!" команди, подружившись із мешканцем Донеччини Гришою Діденком, і в результаті нехитрих, але затратних маніпуляцій став депутатом облади.

Як бачимо, у цій мозаїці не вистачає багатьох пазлів. І саме тих, що пояснюють успішність, походження грошей і неспівставимі із доходами витрати.

Ми заповнимо ці пробєли.

Не будемо перевантажувати мізки наших читачів аудиторськими документами і схемами злочинних зв'язків і оборуток, просто розповімо, що ж там насправді відбувалося за кулисами маланюковської офіційної біографії.

Словом, аби якось вижити в Одесі, Саша Маланюк торгував пиріжками біля студентського гуртожитку. Звичайно, на пиріжках він на "Ниву+" заробити не міг, як він це розповідає. Студент Саша, як і багато хто із студентів, продавав свої паспортні дані певним фірмам-одноднівкам заради заробітку. Тобто, оформлявся там зіц-председателем. Стрімка бізнес-біографія персонажа розпочалась зі вдалої оборудки по торгівлі власним паспортом в студентські роки - саме тоді на нього одеські дядьки оформили торгівлю бубликами і пиріжками під одеським Політехом. Робота непильна. Хтось піздою торгує, хтось паспортом.

Потім на Сашу почали оформлювати інші фірми в інших сферах бізнесу. І справа пішла - наш зіц-председатель Фунт почав очолювати і інші бізнеси одеських бізнесменів - це і торгівля зерном, і нафтопродуктами, і послуги в портах, і розмитнення товарів, і навіть сонячні електростанції.

І весь цей калейдоскоп фірм, де персонаж засновник/директор/голова - розкидані по всій країні. І види діяльності різні! Ну прям гуру бізнеса. А, насправді, Маланюк як був підставною особою, так і залишився. Хоча вже не просто зіц-председатель, а зіц-председатель Фунт!

Але все одно - заробітки невеличкі. Поки Саша не зустрівся з тими, хто відправляє на експорт "чорне" українське зерно.

Схема проста. Фірма-експортер відправляє за кордон зерно, для цього їй потрібне своє фермерське господарство. Але, звичайно, в потрібних кількостях це господарство зерна виростити не може, тому скуповує "чорне", не своє зерно, у місцевих дрібних фермерів. Маючи, наприклад, 30 з гектару рапортує про рекордні 100 з гектару! Усе, зерно легалізоване! Можна відправляти в Емірати.

Є схеми-оборутки, де кількість врожаю безсовісно применшують, а є, де так само безсовісно, збільшують. Тільки в першому випадку Фунти не потрібні, а в другому потрібні.

От Саші дали гроші і прислали купити "Ниву+", аби через цю фірму бізнесові поставки і налагодити.

Грошова частка Маланюка, звичайно, суттєво виросла. Бо тут вже реальний бізнес, а не просто торгівля паспортом. Але Саша все-одно лишається напів Фунтом, бо його розходи. у тому числі і на політичні компанії і підкупи, неспівставні з доходами його фермерського господарства.

А чому продовжують авторитетні дядьки вкидати гроші в політичну розкрутку Маланюка, ми зараз пояснимо.

Фірми справжніх господарів Саши Маланюка, а це цікаві одесько-чорноморські бізнесмени, які користуються тіньовими москальськими та донецькими капіталами, повязані з азербайджанськими нафтовими бонзами, міжнародною єврейською мережею торгівлі зерном та місцевими портовими хлопчиками, які вміють правильно розмитнити будь-що в портах Одеси та Чорноморська, - нарешті дійшли і до смачних бюджетних тендерів!

У цьому році афільовані фірми виграли декілька державних тендерів у портах Одеси і Чорноморська. А бюджетні кошти це серьйозні гроші, і серьйозна справа! Потрібні свої люди у політиці і владі, які будуть лобіювати, відстоювати, кришувати.

А тут вибори - і вирішили господарі, що пора його всунити до облради - доказав, що не дурень, і місцевих своїх землячків може розвести на голоси за недорого. Голоси до облради у Ліпецькому купити набагато дешевше, аніж в Одесі. Масть випала Саші-босфорщику!

І прикривати розпил бюджету з позиції депутата Саша може й справиться. Та й з Гришою зумів задружитися!

От і став наш ліпецький Маланюк ... регіональним політиком... На побігеньках у серйозних дядьків.

Але лишився Фунтом!

І понтовиком.

Тож, це не ті молоді політики, яких анонсує нинішня влада, це прислуга старих авторитетів, схематозників і феодалів.

Албанський із Маланюком на передвиборчих зустрічах розповідали, що у них є ідеї, нові підходи, європейські рішення, а на повєрку у них є лише "чорне" зерно!

Вони не нові, вони - дрібнота! Що роздувається, як та жаба через голку олігарха, лише перед народом.

Щоби лохотрон не закінчувався.

Земляки, співгромадяни, ви маєте знати правду про кожного, хто при владі. Лише це дає можливість перешкоджати їхній злочинній діяльності, контролювати владу, і цими зусиллями формувати у нас, в Україні, громадянське суспільство!

Наснаги нам!

16 коментарів:

  1. Дякую вам партизани за таку шикарну статтю!

    ВідповістиВидалити
  2. Эта тварь взяла у сироты, участника АТО, 3 пая-его и его родителей. А денег дал только за один. Сказал, мол, тебе и так хватит.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ображати тих, хто воював за Україну це за межами добра і зла!

      Видалити
    2. Сироте хватит, а ему жабе все не хватает!((( Мамка его скоро лопнет от жира!

      Видалити
  3. Привет с Липецкого! Благодарны вам за статью тро нашего Сашу! Он тут уже всех затерроризировал. Липецкое с вами! Пишите про него еще. Пусть все знают что это за тип!

    ВідповістиВидалити
  4. Маланюк думал, што он граф Монте Кристо, што про него никто ничего не узнает!))) Лопух!)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Десь, звичайно, лопух, але до хуя, як та мавпа, своїх (наших) банаів з'їв! :(

      Видалити
  5. А почему вы не вспомнили о ФГ,," Росинка" . Он и там наделал проблем. Начнем с того , внезапная смерть Чебана М.В. , чтоооо это просто так???? И депутатша Чебан Инна родила сына от Маланюка. Не все описали.
    Но в любом случае вы молодцы, что пишмте открыто о этих трярях( они слуги диавола).

    ВідповістиВидалити
  6. Маланюк это дно! Он издевается над жителями Липецкого как фашист!

    ВідповістиВидалити
  7. Позор Слуге Народа за такого депутата!

    ВідповістиВидалити
  8. Он пасбища потравил чтобы землю эту продать. Скотина у людей подохла, люди остались ни с чем, голодают. А Маланюк эту землю хочет китайцам продать. Мы ходили к нему говорили, зачем ты пасбища травиш? А он смеется всем в лицо, говорит вы никто! Мы сдесь родились, выросли, работаем и мы никто?

    ВідповістиВидалити
  9. но лицо у него как у крысы, крысинный нос

    ВідповістиВидалити