вівторок, 1 грудня 2020 р.

Гончаренко, час тікати до татуся в Ригу!

 "Південний офіс Держаудитслужби закінчив запланований державний фінансовий аудит бюджету Куяльницької сільської об’єднаної територіальної громади, ревізії Відділу освіти Куяльницької сільської ради, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Куяльницької сільської ради Подільського району».

Під час аудиту виявлено численніі порушення у кількох напрямах діяльності громади. Як результат – проведено ревізії Куяльницької сільської ради та Відділу ЖКГ, будівництва, благоустрою та розвитку інфраструктури.

Аудиторським дослідженням виявлені проблеми та недоліки при формуванні бюджету та його використання, а також факти порушень фінансово-бюджетної дисципліни, що призвели до втрат і неефективного використання ресурсів, на загальну суму 71 млн грн.

Значна частина земельних ділянок, що перебуває в комунальній власності громади, використовується без правовстановлюючих документів. Це призводить до безоплатного використання землі, втрати бюджетом можливих доходів, передусім від орендної плати і земельного податку. За підрахунками аудиторів такі втрати доходів становлять 11 млн грн.

Виявлені 16 випадків, коли умови договорів оренди земельних ділянок не переглядалися, незважаючи на оновлення нормативної грошової оцінки. Як наслідок, бюджет громади через це втратив півмільйона гривень.

Через брак контролю за повнотою та своєчасністю сплати орендної плати за землю за укладеними договорами бюджетом недораховано 1,6 млн грн.

Аналогічні порушення встановлені й при використанні орендарями водних об’єктів громади. Брак договорів оренди, сплата за заниженими ставками за наданими в оренду об’єктами призвели до втрати майже 700 тис. грн доходів.

Бюджет Куяльницької ОТГ втратив 18 млн грн через неефективне управління коштами та комунальним майном, що належить громаді, а також через безгосподарне ставлення до власних фінансових ресурсів.

Аудитори встановили, що в ОТГ наявне комунальне майно, яке не використовується (4,6 млн грн): придбані за рахунок субвенції з державного бюджету трактор, причіп, радіографічна рентгенівська система; а також утримується база відпочинку «Лісова», яка не працює.

Через неукладання договору співфінансування неефективно витрачені бюджетні кошти на суму 8,3 млн грн на утримання та ремонт автомобільних доріг загального користування державного значення.

Водночас з аудитом в ОТГ завершено низку ревізій, якими встановлені порушення, що призвели до втрат ресурсів громади, на загальну суму 6 млн грн.

Ревізією окремих питань фінансово-господарської діяльності Куяльницької сільської ради виявлено фінансових порушень на майже 2 млн грн. Зокрема, виявлені порушення з оплати праці, списання палива без документів, які б засвідчили його реальне використання. Матеріали ревізії передані до Управління Служби безпеки України в Одеській області.

Під час ревізії Відділу житлово-комунального господарства, будівництва, благоустрою та розвитку інфраструктури встановлені фінансові порушення на загальну суму 1,6 млн грн. Левова частина – більш як 1,5 млн грн – невідповідність вартості та обсягів виконаних будівельно-ремонтних робіт на території району. Матеріали ревізії передані до Котовської місцевої прокуратури.

За результатами ревізії окремих питань Відділу освіти Куяльницької сільської ради виявлено фінансових порушень на суму 1,9 млн грн. Встановлено необґрунтоване списання вугілля; неефективне використання вугілля, необґрунтоване списання пального та продуктів харчування під час карантину, інші порушення. Матеріали ревізії передано до Котовської місцевої прокуратури Одеської області.

У КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Куяльницької сільської ради Подільського району» виявлені порушення з оплати праці, нарахування орендної плати та інші. Матеріали передані правоохоронним органам.


http://www.dkrs.gov.ua/kru/uk/publish/article/168456?fbclid=IwAR1pK8VzpuSRNScnaW4eYv-jTaxnn5OHZC8CJuwoN44ZLRL-YWqs_wqortg

Матеріали аудиторської перевірки передані у Одеську обласну прокуратуру для належного реагування. Як тепер буде гончаренківський холуй Юрій Парфірич Тіора відмазувати Льошика? Чи Парфірич думає, що якщо він забрюхатив Мистиславську, то тепер він кум королю і сват міністру?

Поки вор, син і кум вора Олексій Гончаренко разом із Іудушкою Паламарчуком краде гроші на на дитячому харчуванні в школах я дитячих садках Куяльницької громади, його подєльнік Паращенко скуповує коштом облради маршрутки. Тепер стає ясно, навіщо Куяльницькій громаді автостоянка на 200 місць в Одесі, та й талант великого логіста Володі Осіпова не має пропадати дарма, бо Вова без маршрутки, що хуй без солі на столі у Іудушки Паламарчука. Усі у схемі.

"Сергей Паращенко заканчивает распил областного бюджета, и сейчас подчиненное ему КУ «Автопредприятие областного совета» во главе с Сергеем Карлюченко проводит очередной мутный тендер на поставку пассажирского автобуса.

По результатам электронных торгов выиграла фирма ООО «Автотрейдинг-Одесса» из группы «Атолл Холдинг» Олега Боярина, известного своими аферами с многомиллионными банковскими кредитами. Интересно, что тендерное предложение с указанием марки автобуса в документах фирмы отсутствует в принципе, но, судя по техническим спецификациям, это будет автобус Hyundai H-350. Облсовету он будет стоить более 1,3 млн гривен, хотя в автосалоне можно приобрести новый от 1,1 млн гривен.

Еще один интересный момент — буквально месяц назад КУ «Автопредприятие областного совета» уже проводило полностью аналогичный тендер, по результатам которого с конторой Боярина уже заключили договор на поставку такого же автобуса почти за 1,4 млн гривен. То ли Паращенко пытается за остаток отведенного ему на посту главы облсовета времени создать на базе облсовета парк маршруток, то ли с этими закупками что-то совсем не так, и дело не только в завышении цены".

https://t.me/odessa_gorodovoy/1521?fbclid=IwAR2YpuJkNGYMpKipQP3JwGwHu6R4S3x5Ued7k3WIi6LrFhqOstHnjLRw1Ss

Побачимо, чи відкупиться Серьожа на цей раз. Але, судячи з усього, його зливають. А ти не воруй!

Ну і вишенькою на торт цей коментарз Телеграму:

"В «графстве» Гончаренко воруют, причем тупо

Ревизия Госаудитслужбы выявила массовые нарушения в созданной Гончаренко под себя, любимого, Куяльницкой ОТГ. Там целый перечень на 70 миллионов гривен: и сдача в аренду земли без документов, и распил денег на закупку бензина, дизтоплива и угля, и «мертвые души» на зарплате — короче, все как мы любим.

Но отдельно нам понравился эпизод, в рамках которого местное управление образования продолжало пилить деньги на питании учащихся... во время карантина, когда эти учащиеся официально сидели дома, а в школах и детсадах их при этом типа продолжали кормить, списывая на это продукты и тому подобное.

Сумма там скромная, всего-то два миллиона, Гончаренко со Шмушковичем на один зуб.

Но важен сам факт: привыкшие к безнаказанности при Порошенко куяльницкие «гончаренковцы» вообще потеряли всякий страх.

И судя по тому, что пока им все сходит с рук, они таки что-то знают".

Знають драні коти чию сметану з'їли

3 коментарі:

  1. Если на всех уровнях - от самого низа - начнем контролировать расход бюджета - заживем!

    ВідповістиВидалити
  2. как говорят в прокуратуре-за рыбу гроши а паламарчуку свобода

    ВідповістиВидалити
  3. Оле Мстиславской пузо сделал контрабандист Гриша Перлей, а у прокурора Тиоры она просто в рот берет.

    ВідповістиВидалити