середу, 2 грудня 2020 р.

Гончаренківський фантомас розбушувався!

Після вкрадення у бабусь і дідусів Куяльницької громади 71 млн. грн. за данними Держаудитслужби, Іудушка Паламарчук провернув оборудку з покупкою у Івасьова будівлі по завищеній ціні і корупційній схемі, а потім дійшов до крайнього ступені зловмисної зухвалості, і напризначав собі за крадіжки купу премій, доплат, пільг, які має йому виплатити обкрадена громада.

Мабуть, як кажуть представники правоохоронних органів, Іудушка вирішив, що він безмертний, і тому років 20 може спокійно відсидіти у тюрмі.

Ось що пишуть подільські журналісти про нові витівки голови Куяльницької селищної ради:

"Нарешті дочекалися, завтра має відбутись перша сесія Куяльницької сільської ради. В регламенті проведення першої сесії зазначено, що вона має бути закрита. Але за цей регламент мають проголосувати депутати.

Один з найцікавіших проєктів рішень першої сесії - це встановлення премії та надбавок Куяльницькому сільському голові. Цікаво, чому саме це питання необхідно вирішувати на першій сесії? Хіба цей проєкт рішення не має бути обговорений на профільних комісіях, які ще не сформовані? Питання без відповідей.

По проєкту рішення "Про умову оплати праці Куяльницькому сільському голові ", має бути встановлена премія в розмірі 100% за особистий вклад в роботу, та надбавка 50% за його особистий вклад в загальні результати роботи Куяльницької сільської ради. З результатами роботи можна ознайомитись на сайті Держаудітслужби.

З проектами рішень першої сесії Куяльницької сільської ради можна ознайомитись на офіційному сайті".

Автор: 


П.С. У Іудушки 8 життів, і тому 2 з них він може просидіти у тюрмі

1 коментар:

  1. Аудит і розголос - то дуже добре. Треба щоб і судді попрацювали - бо ще жодного казнокрада не посадили

    ВідповістиВидалити