понеділок, 28 грудня 2020 р.

Звітує Котовська місцева прокуратура!

Комунальний телеканал ПЕТ зробив репортаж про роботу Котовської місцевої прокуратури у 2020 році.

Керівник прокуратури Віталій Олександрович Мельниченко докладно розповів про роботу і прозвітував про результати. Усе, що цікавило журналістів було висвітлено.

Віталій Олександрович пояснив подільчанам про сутність реформи прокуратури, у чому полягає значення цієї реформи і як буде працювати реформована прокуратура.

Віталій Олександрович пояснив глядачам, що є основними пріоритетами у роботі прокуратури. Це виявлення та протидія корупційним правопорушенням, кримінальним правопорушенням у бюджетній сфері, сфері земельних правовідносин, злочинами у сфері екології, і природних ресурсів.

Потім керівник Котовської місцевої прокуратури прозвітував перед подільчанами про результати роботи за рік у цих сферах. Вони вражають не тільки кількісною, частиною, але і якісною. Більшість справ передано до суду, по більшості з них винесені вироки, як адміністративні, так і кримінальні, повернуті величезні збитки державі. Це є важливим і суттєвим показником роботи Котовської місцевої прокуратури під керівництвом Віталія Олександровича Мельниченка.

Дуже багато кримінальних справ по бюджетній сфері знаходяться у розробці, чекають судово-економічних експертиз, зокрема, справа по розкраданню в одному із районів 3 млн. бюджетних гривень, що були виділені на будівництво очисних споруд, де роботи не були проведені повністю, а гроші "освоєні" підрядними організаціями. До кримінальної відповідальності будуть притягнені, по цій та іншіх справавх держпосадовці, працівники держпідприємств, зокрема, "Укрзалізниці", райадміністрацій, на яких заведені карні справи.

Також Віталій Олександрович Мельниченко розповів про роботу Котовської місцевої прокуратури по протидії злочинам пов'язаним з котрабандою та нелегальними переправленням людей за кордон. Він підкреслив значну роботу у цьому напрямі Державної прикордонної служби та Кодимського відділку поліції, які добре взаємодіють із прокураторою.

Загалом до суду Котовською місцевою прокуратурою скеровано з обвинувальним актом до суду 442 кримінальних проваджень

Виконуючи наглядову функцію за додержанням закону у роботі слідчих органів, прокурорами Котовської місцевої прокуратури надано понад 1000 письмових вказівок слідчим, скасовано 197 незаконних постанов. Таким чином Котовська місцева прокуратура захичає права подільчан від помилок і упередженності деяких правоохоронців.

Віталій Олександрович докладно розповів і про інші аспекти у роботі Котовської місцевої прокуратури: виявлення злочинів у сфері тендерних закупівель, земельних правовідносин, дотримання виконання судових вироків, про затримання тих, хто вирубує наші ліси, про затримання організованих груп розповсюджувачів важких наркотиків тощо.

Журналісти ПЕТ розповіли, що на координаційні наради з представниками правоохоронних органів, які проводить керівник Котовської місцевої прокуратури Мельниченко. В.О., запрошуються також представники державної влади та органів місцевого самоврядування, і їхні пропозиції щодо протидії злочинності враховуються прокуратурою.

Підробиці дивіться на відео:

Редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ неодноразово писала про ті кардинальні зміни, які відбулися у Котовській місцевій прокуратурі з приходом до керівництва Віталія Олександровича Мельниченка. Про те, що прокуратура запрацювала, як злагоджений механізм, і стала виконувати свої інституціальні державні функції ретельно і результативно. І результати цього непростого року також підтверджують цю тенденцію. Зміни дають про себе знати, дають результат.

Подільчани теж помітили ці зміни в роботі прокуратури накраще і довіра до цього правоохоронного органу в місті значно виросла. Такому ставленню сприяє те, що прокуратура і її керівник наладили чудову комунікацію із суспільством. Робота прокуратури набула прозорості, громадяни постійно інформовані про роботу прокуратури.

Звіт за цей рік виявився доскональним і свідчить про те, що Котовська місцева прокуратура під керівництвом Віталія Олександровича Мельниченка високопрофесійно виконує свою роботу і стоїть на варті закону на Півночі Одещини.

Стосовно досягнень, нагадаймо, що, найбільша в Україні партія наркотиків разом з організованою злочинною групою була затримана саме під керівництвом Котовської місцевої прокуратури! Хлопцям є чим пишатися!

Подякуємо хлопцям за роботу і побажаємо наснаги в наступному році!

А нам...

Божого благословіння усім!, як побажав Віталій Олександрович Мельниченко


11 коментарів:

  1. Дякуємо, працівникам прокуратури! Ситуація у місті дійсно змінилися! За короткий термін були схоплені за руку усі головні кримінальники міста! Такого не було при попередниках!

    ВідповістиВидалити
  2. Становимось правовою державою - давно чекали - ми того варті! Дяка та повага тим, хто чесно і віддано служить людям і Богові

    ВідповістиВидалити
  3. Да работа прокуратуры стала хорошей, я сам обращался со своими проблема и и мне очень хорошо помогли. При Галактионе просто отфутболивали и намекали на благодарность тогда что то будут делать. А сейчас нормально выслушали, дали хорошие советы, помогли. Приятно. Есть за что поблагодарить.

    ВідповістиВидалити
  4. Да еще, хочу поблагодарить прокурора Петросяна. Очень умный и вежливый сотрудник.

    ВідповістиВидалити
  5. Нармальна прокуратура работает в отличеи от милиции.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Серед подільських поліцейських є багато професійних і чесних хлопців робота яких радує!

      Видалити
  6. Не все там в прокуратуре нормальные. Тиора злодей и взяточник. Его тоже в успехи записывать? ((( Это же оборотень, который сам мафиози! Через жену, что работает в исполкоме узнаёт информацию и сливает её! Крутит оборутки через свою жену, семейный преступный клан устроил! Заводит сфальсифицированные липовые дела на людей и вымагает деньги! У нас город маленький и шила в мешке не утаишь. Что Тиору тоже поздравлять? Да этому негодяю только плюнуть на могилу могу!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ми з вами згодні! Про діяльність цього прокурора-перевертня невдовзі буде окремий матеріал. Зараз ми писали про звіт керівника прокуратури. Незважаючи на саботаж Тіори, робота усе ж таки проводиться успішна і дає видимі і відчутні результати

      Видалити
  7. Він був найкращий прокурор... чому тепер така шваль?

    ВідповістиВидалити