пʼятницю, 19 червня 2020 р.

Поліцейська беспрєдєльщиця Ольга Мистиславська продовжує безчинствувати вже в Окнянському районі!

Ось що пише мешканець Окнянського району постраждалий від злочинних дій слідчого Окнянського відділку Мистиславської О.С.

"19 травня 2020 року в селі Михайлівка Окнянського района Одеській області на мене Беженар Максим Олексійович був скоєний напад особою Кудряшов Георгій Петровичем 1973 року народження.

В подальшому людина має терміни позбавлення волі більш ніж 20 років за статті розбій, пограбування з насильством, пограбування в великих розмірах.

Після якого я отримав з переробленої травматичної зброї 3 вогнепальні поранення та був госпіталізований в Окнянську районну лікарню.

Кудряшов був затриманий оперативною группою Окнянського відділку поліції та доставлений в відділок о 12.00,та того ж дня о 22.00 був вже на волі,так як до приїзду поліції позбувся зброї,та поліція не мала підстав його затримувати.

Слідчим по справі Мистиславська Ольга Сергіївна, яка зареєструвала заяву щодо нападу на мене, а в подальшому кваліфікувала її як ст.125 ч.1...

Данна особа має вже 2 випадки і не тільки упередженого ставлення до справ, але й по моїй справі "за декілька тисяч долларів", так як за дві неділі до 19 травня 2020 року в тому ж Окнянському районі був скоєний напад на Цеханіського сільського голову Драгомарецького Олександра, після якого людина отримала не менш небезпечні вогнепальні поранення, та зловмисник був на волі вже на наступний день після злочину, та пив каву на місцевій площі.

За вісім місяців до того, має бути факт та є відеодокази щодо нападу та несення тяжких тілесних пошкоджень нашому мешканю с.м.т Окни Моргачу Івану Івановичу, особами в кількості 5 осіб, з яких були офіцери Прикордонної служби, які вбивали людину на смерть,та сьогоднішній день їм не немає підозри та нема факту злочину, так як слідчим по цій справі є Мистиславська Ольга Сергіївна.

Це є дуже дивна ситуація. Цій особі місце за гратами, за горе людей, за торгівлю справами.

Кудряшов Георгій після злочину на наступний день після умислу мене вбити,мав змогу тримати ту ж саму зброю руках та пачку грошей по 500 грн,та говорити що ""Купил ментов.Надо еще дам еще. Ничего Беженару не будет. Дана особа має бути за гратами,так як входить в довіру до людей та займається не тільки злочинними діями, особа, яка діє з групою осіб,які скоюють напади на орендаторів по всій країні,в тому випадку і на Окнянщині.

Люди сплять зі зброєю. Людина без клепки в голові та дуже не приємним минулим,має бути ізольована від суспільства....Скільки можна терпіти продажних мусорів? Хто має відповідь на це питання? Перші злочинці які скоюють, наступні нова поліція яка продасть за бабло рідну матір..."


Від редакції КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ: ми неодноразово писали у наших публікаціях про злочини, які вчиняла Ольга Мистиславська, працюючи в Подільську, у відділку поліції. Про фальсифікацію справ, зокрема, справи нападу на бійця Добровольчого батальйону Олександра Ярошенка (Янгола), про торгівлю справами, про вимагання хабарів у бізнесменів, про рейдерство та решту злочинів скоєних цією кримінальницею в поліцейській формі.

https://kotpartizanen.blogspot.com/2020/03/blog-post_24.html
https://kotpartizanen.blogspot.com/2020/02/blog-post_24.html
https://kotpartizanen.blogspot.com/2020/01/blog-post_30.html
https://kotpartizanen.blogspot.com/2020/01/blog-post.html
https://kotpartizanen.blogspot.com/2020/05/blog-post_8.html

І от ця злочинна особа не вгамувалася і після переведення у Окни знов розгорнула свою злочинну діяльність.

Такій особі, дійсно, не місце в Національній поліції! Чи буде на неї управа? Чи будуть розслідування по її багаточисельних злочинах?

На поліцію надії мало. Тож заяви пішли в ДБР та СБУ!

Злочинній діяльності Ольги Мистиславської пора покласти край! Від її поліцейського беспрєдєла страждають громадяни України!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002652125246

4 коментарі:

  1. олга пососулька відсосе свою свободу не хвилюйтесь

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та ні, вона більше сракою працює, очком. Є в керівництві обласної поліції любитель оліного очка. Любить мабуть худі жопи, на кості кидається. Гриша то про це знає, а от чи знає дружина обласного мента, який Олічку пялить в жопу і за це робить їй протекцію?)))

      Видалити
  2. Редкосная сука! Как таких только земля носит?

    ВідповістиВидалити
  3. пососулька ольга спермоглотательница межрайонного уровня одесса-подольск-окны грустит что при соединении районов она будет только одессы и подольска то есть у них как у слесаря разрядом ниже

    ВідповістиВидалити