неділю, 21 червня 2020 р.

Фантомас разбушевался!

У Сєвєродонецьку Луганської області чоловік викинув дружину з четвертого поверху – молода жінка отримала важкі травми, але вижила. Її близькі побоюються, що винуватець може уникнути покарання, оскільки служить у поліції.

Друзі та рідні постраждалої жінки побоюються, що справу спробують зам'яти.

"Олексій – поліцейський, його батько (вітчим) – підполковник поліції у відставці, мама займає не останню посаду в податковій. Тому боїмося, що Олексію все зійде з рук"

Подруга постраждалої стверджує, що поліцейський не відразу спустився до дружини. А став виривати з рук сусідів телефони, не даючи дзвонити ні в швидку, ні в поліцію. Набрати нібито змогли тільки мешканці будинку навпроти.

"А коли патрулька під'їхала, Олексій закричав на всю: "Я свій, пацани, все нормально!". Його ніхто не затримав, експертизу ніхто не робив. Хоча Даша була в свідомості і там же на місці заявила, що це чоловік її викинув із балкона"

Поліцейський, якого дружина звинувачує у скоєнні тяжкого злочину, зараз перебуває на волі.

У Подільську теж сталася подібна історія. Дільничний Олександр Жарук, більш відомий як Саня-Барига або Саня-Фантомас, теж хотів викинути свою дружину з балкону 5-го поверху, коли вони були на святі в родичів, і дільничний Жарук напився, як свиня. Він поволік свою дружину за волосся на балкон і вже намагався її скинути униз, але більш тверезі родичі змогли його скрутити мокрими рушниками і викликали швидку.

Хитровиїбаний Жарук одразу прикинувся мертвим і його повезли в морг.


Коли він намагався із моргу втекти, прикинувшися приблудною свинею, його знов скрутили, мотузкою, що зняли з трупа шибеника, і повезли в психіатричну лікарню.

Але вже через два дні цей рецидивіст і вбивця-невдаха вже знову охороняв правопорядок на вулицях міста Подільськ.

Редакції КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ дуже цікаво по якому такому інтенсивному курсу його лікували, що встигли вилікувати так швидко?

Редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ підозрює, що дільничий Жарук - недолікований, і у будь-який момент з ним може трапитися рецидив хвороби. Тому він є небезпечним соціальним елементом і особою з низькою соціальною відповідальністю. Дільничний представляє загрозу для оточуючих і має бути ізольований в психіатричній лікарні для проходженняя повного курсу лікування. Бажано електричним струмом.

П.С. Наразі по усій Україні викривається дуже багато злочинів, вчинених поліцейськими. Ми теж хочемо допомогти громаді Подільська позбавитися від перевертнів та злочинців у погонах.

3 коментарі:

  1. От же ж свиня! Да багато правди ми останнім часом дізнаємося про ментів, але чи будуть висновки? Чи доведеться виходити на мітинги під поліцейський відділок?

    ВідповістиВидалити
  2. підтримую лікування подільських мусоров тільки єлектричним струмом

    ВідповістиВидалити
  3. Жарук он же в банде Максимова. Он им сливает информацию, часто вместе бухают. Все это крышует прокурор, вроде Тиора фамилия. Этот же прокурор не дает ходу делу Максимова по игральному залу и взятке. Так что Жарука никто не тронет, зря пишите.

    ВідповістиВидалити