середу, 10 червня 2020 р.

Резонансна справа: СБУ затримала у Подільську учасника крупних контрабандних схем!

СБУ викрила на хабарах держінспектора Одеської митниці.

Останні 2 місяці робота усіх підрозділів Служби Безпеки України викликає захоплення і величезну повагу! Більшість зловживань і злочинів у системі МВС викрито саме Службою Безпеки України.

Перераховувати усі їхні звитяги на поприщі боротьби із злочинністю і перевертнями немає сенсу, усе це гучні резонансні справи на слуху в усього суспільства.

Не лишається осторонь і Управління СБУ по Одеській області. Зроблена колосальна робота по викоріненню злочинності в усіх напрямах.

Але те, що торкається безпосередньо нашого міста і района, відбулося учора.

Ось офіційний звіт:

Співробітники Служби безпеки України викрили на систематичному отриманні хабарів державного інспектора Управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Одеської митниці.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав гроші від підприємств-імпортерів за безперешкодне оформлення вантажів. Розмір «відкатів» безпосередньо залежав від обсягів ввезених товарів та їх вартості. У середньому схема приносила зловмиснику на місяць до $2 тисяч незаконних заробітків.

Затримали посадовця відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після отримання чергового хабара за переміщення через кордон партії тютюнових виробів.


                             Вот так: ходишь в школу-ходишь, а потом: бац! - вторая смена!


                       Затриманий віддає оперативникам СБУ частину хабаря, яку він отримав

У межах провадження відкритого за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України вирішуються питання щодо повідомлення затриманому про підозру, а також обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Викриття та затримання зловмисника відбувалося спільно зі слідчими ТУ Державного бюро розслідувань у Миколаєві та підрозділом внутрішньої безпеки ДФС під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області.

А тепер перекладемо суху офіційну на доступну і зрозумілу подільчанам мову:

9 червня СБУ в Одеській області затримала місцевого подільського митника Андрія Цуркаля, офіційно за сприяння за хабар контрабанді цигарок, неофіційно, він був учасником розгалуженої схеми організованного злочинного угрупування контрабандистів із вищих ешелонів влади Подільська.

Цим ОЗУ керували Анатолій Конєвщинський, Юрій Тіора, Ігор Чорний. До складу ОЗУ входила відома по наших численних публікаціях на сайті КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ поліцейська-перевертень Ольга Мистиславська. Олічка завжди на підсосі.

Слід також відмітити, що у Окнянському відділку поліції, що зараз під керівництвом Сергія Чепіля, працював брат Андрія Цуркаля, який також був учасником кримінальних контрабандних схем.

Арешт Андрія Цуркаля потягне за собою низку нових арештів, оскільки він є ланкою великої злочинної схеми, яка діє в межах Півночі Одещини і має своє лігво у містах Подільськ, Окни і Захарьївка.

Причетність Григорія Перлея, цивільного чоловіка контрабандистки Мистиславської, по цій контрабандній лінії, за нашими данними, зараз з'ясовується.

Також викликає тривогу ситуація у Окнянському відділку поліції, де прилаштувалися двоє вже відомих учасників схеми: Цуркаль і Мистиславська. Стан кадрової роботи у відділку навряд чи належний.

Андрія Цуркаля затримали біля водоканалу у Подільську. Дякуємо мешканцям навколишніх будинків, за наявність смартфонів і "любознатєльность".

Ця справа дуже резонансна і гучна. Знаходиться у стані розкрутки, тож про перебіг подій ми інформуватимемо читачів сайту КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ ретельно і своєчасно!

Тримаємо руку на пульсі!

Контрабанді стоп!

Слава Україні!

https://www.facebook.com/sbu.odessa/

7 коментарів:

  1. Тю,Олечка Мистиславская так и сосет в Красных Окнах? Порфирьвич тоже туда заезжает или только Сережка Чепель ее прет в рабочее время? А Перлею что на вечер досталось. Тогда он лопух.

    ВідповістиВидалити
  2. Олю шпарят все! Такая у неё карма ))) Корма правда слабовата )))

    ВідповістиВидалити
  3. Да шклявая интриганка эта Мстиславская. Какой дурень на этот суповой набор кинется?(

    ВідповістиВидалити
  4. Говорят дажа Тиора Мистиславскую бросил. Ему жена молдаванка наваляла, когда узнала. Тиора своей жены как черта боится)))

    ВідповістиВидалити
  5. У Ольки жопа худая кости торчат пизда черная сосет бездарно и с хуя она кому нужна? Пусть Гриша доёбывает её((

    ВідповістиВидалити
  6. От же! Тут обговорюють якусь поблядушку чи суспільно значущу проблему, контрабанду?

    ВідповістиВидалити
  7. если в операции участвовали тиора и коневщинский значит дело замнут но за олечку рад насосалась от души

    ВідповістиВидалити